badkamer inspiratie

Sanitair Deurne

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN ÉÉN VAN ONZE SHOWROOMS.

Wilt u nieuw sanitair in uw toilet, keuken of badkamer in regio Deurne? Verwijst helpt u graag bij het vervangen van uw huidige sanitair. Als sanitairspecialist in Uden kunt u in onze showroom terecht voor zowel gerenommeerde als opkomende merken. Maak vrijblijvend een afspraak door contact met ons op te nemen. Uiteraard is het ook mogelijk om direct langs te komen. U vindt Verwijst op het volgende adres: Bitswijk 31, 5401 JA Uden.

Een prachtig assortiment van sanitair

U wilt toch het állerbeste bij u thuis? Creëer samen met Verwijst uw droombadkamer. Een relaxruimte waar u intens kunt genieten, zonder dat u concessies hoeft te maken. Op locatie in Uden biedt onze showroom een uitstalling van prachtige sanitair producten:

  • Baden en badmeubels;
  • Wc’s en douchesets;
  • Kranen en wastafels.

Verwijst is úw sanitairspecialist

Wij bieden een ruime ervaring van zestig jaar op sanitairgebied. Bij binnenkomst in onze showroom proeft u direct passie, kwaliteit en vakmanschap. Om alles uit uw badkamer te halen, kunt u er ook voor kiezen om uw totale badkamer aan te pakken. Met alles onder één dak, van ontwerp tot realisatie, staat Verwijst voor u klaar. Neem gerust een kijkje onder badkamers en maak kennis met de mogelijkheden op badkamergebied. Wij ondersteunen u graag van A tot Z voor uw badkamer!

Plan een afspraak in

Plan vrijblijvend een afspraak in. Hiervoor verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. U kunt alvast onze pagina op Facebook bezoeken voor een kleine impressie van de mogelijkheden. Verwijst: voor het vervangen/vernieuwen van uw huidige sanitair in regio Deurne!

Contactformulier