60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

DE GROOTSTE VAN NOORD-BRABANT

Sanitair Den Bosch

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN ÉÉN VAN ONZE SHOWROOMS.

Wilt u nieuw sanitair in uw huis? Daarvoor op zoek naar dé specialist in badkamers, tegels en sanitair? Bij Verwijst kunt u uitstekend terecht voor sanitair in de regio van Den Bosch. In ons assortiment vindt u diverse A- en opkomende merken. Kom gerust eens langs en bezoek onze showroom in Uden of Deurne!

Badkamermeubels voor uw badkamer en meer!

U vindt bij Verwijst sanitair voor uw toilet en badkamer in de regio van Den Bosch. In de ruime showrooms vindt u producten uitgestald van onder andere Villeroy & Boch en Duravit. Verkrijg bij ons inspiratie voor uw nieuwe:

  • Bad;
  • Badmeubel;
  • Toilet;
  • Wastafel, kraan, verwarming en/of overige sanitair producten.

Onze medewerkers ondersteunen u graag. Dit betekent dat wij u een passend advies geven voor uw toilet en/of badkamer. Het is belangrijk om een doordachte keuze te maken voor uw sanitair. Uw badkamer kan namelijk gebouwd zijn in een moderne, klassieke of tijdloze stijl. Door de juiste keuze(s), en een passend advies, kunt u nog jarenlang genieten van uw nieuwe producten!

Direct genieten van uw sanitair!

Verwijst laat u vrij in de keuze wie u kiest voor installatie. Wilt u als vakman uw nieuwe badmeubel, toilet of wastafel zelf installeren? Of kiest u liever voor de ervaring van een echte vakman? Wij ontzorgen u en nemen de installatie en montage graag voor onze rekening. Zo heeft u geen omkijken en kunt u rekenen op kwaliteit en vakwerk.

Heeft u vragen over onze producten of wilt u direct een afspraak plannen in één van onze showrooms? Neem contact met ons op, zodat u gewaarborgd bent van passend advies én inspiratie voor uw badkamer of toilet. Eveneens kunt u een impressie van de mogelijkheden krijgen via Facebook. Als sanitair specialist in de omgeving van Den Bosch heten wij u van harte welkom!

Contactformulier
Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer, tegels of sanitair? Neem dan contact op met Verwijst!

2e Pinksterdag gesloten

Geachte klant,

Op 2e Pinksterdag (1 juni) zijn wij gesloten.

Groet, Team Verwijst