badkamer inspiratie

Sanitair Den Bosch

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Wilt u nieuw sanitair in uw huis? Daarvoor op zoek naar dé specialist in badkamers, tegels en sanitair? Bij Verwijst kunt u uitstekend terecht voor sanitair in de regio van Den Bosch. In ons assortiment vindt u diverse A en opkomende merken. Kom gerust eens langs en bezoek onze showroom in Uden.

Badkamermeubels voor uw badkamer en meer!

U vindt bij Verwijst sanitair voor uw toilet en badkamer in regio Den Bosch. In de ruime showroom vindt u producten uitgestald van onder andere Villeroy & Boch en Sanibell. Verkrijg bij ons inspiratie voor uw nieuwe:

  • Bad;
  • Badmeubel;
  • Toilet;
  • Wastafel, kraan, verwarming en/of overige sanitair producten.

Onze medewerkers ondersteunen u graag. Dit betekent dat wij u een passend advies geven voor uw toilet en/of badkamer. Het is belangrijk om een doordachte keuze te maken voor uw sanitair. Uw badkamer kan namelijk gebouwd zijn in een moderne, klassieke of tijdloze stijl. Door de juiste keuze(s), en een passend advies kunt u nog jarenlang genieten van uw nieuwe producten!

Direct genieten van uw sanitair!

Verwijst laat u vrij in de keuze wie u kiest voor installatie. Wilt u als vakman uw nieuwe badmeubel, toilet of wastafel zelf installeren? Of kiest u liever voor de ervaring van een echte vakman? Wij ontzorgen u en nemen de installatie en montage graag voor onze rekening. Zo heeft u geen omkijken en kunt u rekenen op kwaliteit en vakwerk.

Heeft u vragen over onze producten of wilt u direct een afspraak plannen in onze showroom? Neem contact met ons op, zodat u gewaarborgd bent van passend advies én inspiratie voor uw badkamer of toilet. Eveneens kunt u een impressie van de mogelijkheden krijgen via Facebook. Als sanitair specialist in de omgeving van Den Bosch heten wij u van harte welkom!

Contactformulier