badkamer inspiratie

Sanitair Cuijk

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Bent u woonachtig in de omgeving van Cuijk en is uw badkamer toe aan een grondige renovatie? Dan bent u in regio Cuijk bij Verwijst voor sanitair aan het goede adres. Wij hebben sanitair in alle denkbare stijlen. Van design tot modern, voor iedere smaak hebben wij passende producten!

Alles onder één dak voor badkamerrenovatie

Wij bieden niet alleen baden en badmeubelen aan, maar hebben ook een uitgebreid assortiment van douchesets. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse luxe badkameritems. Deze items voegen iets toe aan uw badkamer en zijn daarom erg geliefd. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een sunshower. Hiermee haalt u wellness én luxe in uw badkamer. De sunshower is in vier uitvoeringen te verkrijgen:

  • Deluxe White;
  • Combi White;
  • Pure White XL;
  • Pure White.

Kranen en wastafels

U wilt natuurlijk de gekozen stijl van uw badkamer tot in de puntjes doorvoeren. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment van kranen en wastafels. Of u nu een tweegreeps kraan zoekt of een éénhendel mengkraan, u kunt het sanitair vinden bij Verwijst in regio Cuijk. Alle stijlen zijn in onze showroom vertegenwoordigd. Een strakke design wastafel? Of toch liever een stoere komvormige wastafel? Geen probleem, kom gerust eens kijken en ontdek de mogelijkheden.

Toiletten

Zoekt u een staand of een hangend toilet? Met of zonder spoelrand? Laat u adviseren door Verwijst. Wij hebben zowel grote als opkomende merken in ons assortiment opgenomen.

Badkamer naar wens

Als klant wilt u dat uw wensen begrepen worden en dat u de badkamer krijgt zoals u die zich had voorgesteld. Op korte rijafstand van Cuijk bent u dan ook bij Verwijst voor sanitair aan het goede adres. Plan een afspraak in via de site of bezoek onze showroom. Diverse gerealiseerde projecten vindt u op onze Facebookpagina.

Contactformulier