badkamer inspiratie

Sanitair Asten

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Voor het creëren van de badkamer van uw dromen bent u in regio Asten bij Verwijst aan het juiste adres. Op korte rijafstand vindt u in Uden onze showroom met alle denkbare mogelijkheden voor het ontwerpen van uw eigen luxe badkamer. Of u nu een complete renovatie wilt of uw badkamer van nieuwe items wilt voorzien, Verwijst kan u uitstekend helpen. Diverse stijlen zijn in onze showroom te bekijken. Of u nu kiest voor:

Heeft u al een idee voor een ontwerp van uw badkamer? Leg het onze specialisten voor, zij kunnen met u meedenken en tips geven. Natuurlijk kunnen wij ook de badkamer voor u ontwerpen. Indien u liever direct zelf aan de slag gaat, kunt u gebruikmaken van badkamer ontwerp. Met deze handige tool kunt u eenvoudig zelf uw badkamer ontwerpen. Voor de uitvoering van het project kunt u ervoor kiezen de badkamer zelf te plaatsen of het aan ons over te laten. U heeft dan één aanspreekpunt en krijgt dan ook één totaalfactuur.

Harmonie in de badkamer

In een harmonieuze omgeving tot rust komen, wie wil dat nu niet? In regio Asten heeft Verwijst daarvoor een grote keuze uit diverse items zoals:

  • Badkamermeubelen;
  • Kranen en douchesets;
  • Bijzondere hulpmiddelen.

Wand- en vloertegels

Om het geheel af te maken, wilt u natuurlijk passende wand- en vloertegels. Daarin voorzien wij met een groot aanbod. Wij voeren grote merken zoals Imola, Lea en Villeroy & Boch. Het is een opkomende trend om de vloertegels door te laten lopen op de muur. Bezoek onze showroom om de prachtige resultaten te bekijken.

Verwijst, uw alles onder één dak badkamerspecialist!

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Verwijst voor uw sanitair kan bieden in regio Asten? Kom langs of vul het contactformulier in. Onze adviseurs staan voor u klaar. Een kleine impressie van de mogelijkheden verkrijgt u alvast via onze pagina op Facebook.

Contactformulier