Natuursteen tegels badkamer

U bent al enige tijd op zoek naar een mooie natuursteen tegel voor de badkamer? U gaat uw badkamer verbouwen of bent u bezig met het bouwen van een nieuwe woning? Naast het ontwerp moet u ook een keuze maken aangaande het materiaal dat u wilt gaan plaatsen. Heeft u gekozen voor die prachtige en unieke natuursteen tegels voor de badkamer?

De verscheidenheid uit natuursteen tegels is enorm. Gekenmerkt door kleuren als: Diepblauw, zwart, grijs of roodgrijze tegels die in het gesteente zijn aangetroffen in de natuur. Verwijst Badkamers, Tegels en Sanitair heeft voor u een mooie collectie samengesteld aan natuursteen tegels voor de badkamer, keuken of woonkamer.

Welke natuursteen tegels hebben uw voorkeur voor de badkamer?

We zetten de meest populaire tegels vervaardigd uit natuursteen voor u op een rijtje:

  • Witte kalkstenen;
  • Balegemse steen of Ledesteen;
  • Gobertange. Deze steen wordt vaak toegepast voor gevelbekleding;
  • Donkere kalkstenen;
  • Doornikse kalkstenen;
  • Namense steen kenmerkt zich door de kleur grijs of verwering zilvergrijs;
  • Belgisch marmer: rood-grijs-wit gevlekt of blue-beige, diep blauwzwart met witte aderen;
  • Blauwe hardsteen uit de Ardennen;
  • Arduin, blauwgrijze kleur.

Zomaar een greep uit de collectie van Verwijst Badkamer, Tegels en Sanitair.

Wat zijn de meest geschikte tegels van natuursteen voor de badkamer?

Graniet, leisteen, travertin en basalt zijn de meest gekozen tegels voor de badkamer. Naast de geschikte hardheid van de stenen geven zij ook een mooie, natuurlijke uitstraling. Deze natuurstenen zijn uitermate geschikt voor het gebruik en plaatsen van vloerverwarming.

Hoe kunt u de natuursteen tegels voor de badkamer het best onderhouden?

Ze vragen wel wat extra onderhoud. De natuursteen tegels kunt u het best laten impregneren. Kiest u voor de blauwe hardsteen, travertin of graniet dan is uw badkamer goed bestand tegen vocht en vlekken.

Wilt u graag de natuursteen tegels voor de badkamer bekijken in de showroom?

Breng dan een bezoekje voor een bezichtiging in de ruime showroom van 1200m² van Verwijst Badkamers te Uden. U kunt hiervoor gebruik maken van het contactformulier of even bellen voor het maken van een afspraak. Met meer dan zestig jaar vakmanschap staan onze adviseurs voor u klaar om u van advies te voorzien. Wij helpen u graag! Tot dan.

lea tegels in een moderne badkamer.