Inspiratie voor uw badkamer

U bent op zoek naar inspiratie voor uw badkamer? U wilt uw badkamer vernieuwen of verbouwen? Wordt het een moderne, een tijdloze of een design badkamer? Bij Verwijst Badkamers, Tegels en Sanitair vind u voldoende inspiratie om de juiste keuze te kunnen maken. In onze showroom gevestigd in Uden hebben wij voor u een collectie van onze producten opgesteld zodat u zeker inspiratie krijgt om uw badkamer te realiseren. Uiteraard kunt u van onze deskundige adviseurs de kennis en ervaring ontvangen die u nodig heeft om van uw badkamer een droom badkamer te maken.

Wat zijn de belangrijkste punten van aandacht bij het bouwen van een badkamer?

  • Ventilatie;
  • De verlichting;
  • Wand en vloertegels.

Heeft u al inspiratie opgedaan voor uw badkamer?

U heeft al gekozen voor die mooie keramische badkamer tegels? Nu wilt u de meubels gaan kiezen en de materialen voor het sanitair? Het zijn keuzes die u niet alledag maakt. Verwijst heeft al meer dan 60 jaar ervaring in het inrichten en samenstellen van badkamers. Keuzes maken met uw specifieke wensen inbegrepen en deze vertalen naar een praktische en mooie badkamer is onze expertise. De badkamer moet immers voldoen aan niet alleen praktische eisen maar ook aan technische eisen. Onze adviseurs vertalen uw inspiratie in een badkamer die past bij u ideeën en budget.

Bezoek onze badkamer-showroom in Uden of neem een kijkje op onze website voor meer inspiratie

Onder het menu badkamers vind u een impressie van verschillende stijlen en speciale items. Hierin ziet u voorbeelden van verschillende badkamer stijlen. Wanneer u voldoende inspiratie heeft opgedaan voor u badkamer helpen wij u gratis met het ontwerpen van uw droombadkamer. Uiteraard is het ook mogelijk om u eigen badkamer te ontwerpen met behulp van de ontwerp software van Saninet. Wij denken natuurlijk met u mee om zo tot een mooi eindresultaat te komen. U kunt contact opnemen via de telefoon, e-mailadres of gebruik ons contact formulier op onze website voor het vragen voor meer informatie. Wij helpen u graag. Tot ziens!

lea tegels in een moderne badkamer.