De inbouw van een sunshower

Wilt u uw eigen spa beleving in huis en graag tijdens het douchen een kleurtje krijgen? Dan is het plaatsen van een inbouw sunshower een mooi alternatief voor de zonnebank. Soms heeft u het geduld niet om ook nog onder de zonnebank te liggen of mist u de tijd hiervoor. De sunshower is een populair item in de badkamer welke veel voordelen kent. Een perfecte manier om uw dagelijkse vitamine D op te bouwen en te behouden. Tevens heeft de sunshower de eigenschap om pijn in uw lichaam te verlichten.

Kom tot rust met de sunshower

Het stimuleert niet alleen uw bloedsomloop maar geeft u ook nieuwe energie. De combinatie van water, warmte en licht is wat elk mens nodig heeft om te ontspannen. Wilt u graag uw eigen spa beleving in de badkamer? Wilt u uzelf fitter voelen na het douchen? Naarmate u ouder wordt, worden afvalstoffen niet meer zo gemakkelijk afgevoerd door het lichaam. Door het gebruik van een (inbouw) sunshower tijdens het douchen zal uw lichaam dit proces sneller hervatten en herstellen. Natuurlijk is gezonde voeding en het drinken van voldoende water een goede basis voor de algehele gezondheid. Om uw gezonde lichaam en geest in balans te houden en te ondersteunen is de aanschaf van een sunshower een goede investering.

Hoe werkt dat? Een inbouw of een uitbouw sunshower?

Beide behoren tot de mogelijkheden. Bij een bestaande badkamer is het mogelijk om een los paneel te plaatsen zodat u niet uw badkamer hoeft te verbouwen. Bij het samenstellen van een badkamer die nog geplaatst moet worden is de inbouw van een sunshower natuurlijk aan te raden. Kiest u voor een full body of enkel voor uw rug? Deze opties behoren tot de mogelijkheden wanneer u kiest voor een sunshower.

Wat zijn de voordelen van een (inbouw) sunshower?

Heerlijk ontspannen douchen en tegelijkertijd uw gezondheid optimaliseren. Dat is een van de grootste voordelen van het gebruik van een sunshower. De keuzemogelijkheden bestaan uit sunshowers met enkel infrarood werking of in combinatie met UV-licht. De keuze is aan u! De algemene voordelen van het gebruik van een sunshower zijn:

  • De verzorging van uw spieren
  • Stimuleren van uw bloedcirculatie
  • Pijnverlichting van uw reumaklachten
  • Vermindering van nek- en rugklachten

Wanneer u kiest voor een combinatie met UV-licht houdt u ook uw vitamine D gehalte op peil wat ook weer voor sterke botten zorgt. Tegelijkertijd krijgt u ook een gezond kleurtje. Een sessie met een (inbouw) sunshower duurt meestal tien minuten. Het kost u geen extra tijd wat voor veel mensen een mooie bijkomstigheid is. Kortom een sunshower is een perfecte aanvulling voor mensen die hun gezondheid koesteren en op peil willen houden.

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een inbouw sunshower?

Neem dan een kijkje op onze website. Daar de mogelijkheden die er zijn voor het plaatsen van een (inbouw) sunshower. Of maak een afspraak via ons contactformulier. Check hiervoor onze voorwaarden. Natuurlijk kunt u ons altijd bellen voor het verkrijgen van meer informatie. Onze badkamerspecialisten helpen u graag met het creëren van uw droombadkamer. Uw badkamerbeleving is onze missie! Tot ziens.


sunshower fullbody.
lea tegels in een moderne badkamer.