Grote badkamer tegels

Bent u zich aan het oriënteren op mooie, grote badkamer tegels? Heeft u al voorbeelden gezien die u aanspreken? Prachtige, glanzende tegels of juist de matte uitvoering? Betonlook of juist die glanzende marmerlook? Door het plaatsen van grote badkamer tegels krijgt de badkamer een rustige uitstraling en geeft een ruimtelijk effect. Tegenwoordig worden vloertegels ook gebruikt als wandtegels. Zo creëert u eenheid en rust.

Heeft u de grote keramische (badkamer) tegels al gezien?

Deze tegels worden ook wel houtlook genoemd. Deze tegels geven de uitstraling van hout maar genieten de voordelen van keramische tegels. De voordelen van deze grote badkamer tegels zijn:

  • Slijt- en krasvast;
  • Weinig onderhoud;
  • Minimale voegbreedte.

De houtlook tegels worden door ieder merk gekenmerkt door haar eigen formaten, kleuren en structuur. Bekijk de mogelijkheden op de website in de foto impressie: Houtlook tegels.

Welke grote badkamer tegels hebben uw voorkeur?

Heeft een bepaald merk uw voorkeur? U wilt de badkamer tegels van Mosa, Imola of Porcelanosa? Verwijst heeft alle luxe merken in het assortiment opgenomen. Onderverdeeld in drie verschillende badkamerstijlen:

Bezoek onze showroom

Kom dan de ruime showroom van 1200m² in Uden bezichtigen! U kunt een afspraak maken via het contactformulier, dan plannen wij de afspraak en staat de adviseur voor u klaar om u rond te leiden. Natuurlijk kunt u ook bellen voor het maken van een afspraak om de showroom te bezoeken. Wij reserveren graag ruim de tijd voor onze bezoekers. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel ons dan of stuur een e-mail! Wij helpen u graag! Tot dan.

lea tegels in een moderne badkamer.