Badkamertegels kopen

Badkamertegels kopen doet u natuurlijk niet elke dag. U denkt er dan ook goed over na wat voor uitstraling u wilt bereiken in uw badkamer. Laat u inspireren en verrassen en kijk eens rustig rond bij Verwijst. Van klassiek tot modern: bij ons shopt u de look die bij u past.

Bij Verwijst hebben we al meer dan 60 jaar verstand van badkamers en badkamertegels. Wij staan voor de beste kwaliteit en werken met topmerken:

Stijlen

Met al deze merken in huis, kunt u bij ons kiezen uit meer dan 1000 verschillende tegels in vele stijlen en looks. Denk aan: een landelijke, industriële of klassieke badkamer, of een badkamer met Scandinavische of Japanse look. Misschien gaat u wel voor de Japandi look: een moderne, rustige badkamer met een natuurlijke uitstraling. Het is een combinatie van Scandinavische en Japanse stijlen.

Badkamertegels kopen met een houtlook of betonlook

Een badkamertegel met betonlook wordt vaak gebruikt voor een badkamer met een industriële of moderne uitstraling. En hoe groter de tegel, hoe strakker het geheel eruit komt te zien. Ook daarin is volop keuze.

Als u liever gaat voor een wat warmere, natuurlijke uitstraling, kunt u kiezen voor het kopen van badkamertegels met een houtlook. Deze kunt u op de vloer gebruiken, maar u kunt er ook mooie houtaccenten mee maken op de wanden of ze combineren met andere soorten badkamertegels.

Ontzorging

Het staat u vrij om bij ons de badkamertegels te kopen en ze vervolgens zelf te (laten) leggen. Wij kunnen u ook helemaal ontzorgen en ons eigen netwerk inschakelen voor het leggen van uw tegels. Wij zijn dan uw enige aanspreekpunt, Verwijst regelt de rest.

Contact

Heeft u een vraag aan ons of wilt u advies? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

lea tegels in een moderne badkamer.