60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

VERWIJST DEURNE - 1100M2 SHOWROOM

Badkamer Vorstenbosch

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN ÉÉN VAN ONZE SHOWROOMS.

Wilt u uw badkamer laten renoveren, verbouwen of vernieuwen in regio Vorstenbosch? Verwijst gelooft als badkamerspecialist dat een mooie badkamer begint met een goed ontwerp. Via badkamerontwerp kunt u daarom eenvoudig uw eigen badkamer naar stijl designen. Ga alvast aan de slag en creëer uw eigen relaxruimte waar u trots op kunt zijn!

Naast badkamerontwerp kunt u langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken, of direct een foto van uw droombadkamer insturen voor passend advies. Onze badkamerspecialisten denken graag met u mee en zorgen ervoor dat u gewaarborgd bent van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in de mogelijkheden.

Verwijst: úw badkamerspecialist van A tot Z

Op korte rijafstand van Vorstenbosch bieden wij een passend aanbod op het gebied van badkamers, tegels & sanitair. Van moderne tot klassieke badkamerstijlen, Verwijst presenteert prachtige badkamers voor iedere uitstraling. Verder ontzorgen wij u volledig als badkamerspecialist. Zo kunt u ook bij ons terecht voor:

Geniet intens van uw badkamer

De badkamer is niet zomaar een kamer in het huis. U kunt het zien als een relaxruimte waar u intens kunt genieten. Even terugtrekken en volledig ontspannen. Wilt u geholpen door dé specialist op het gebied van badkamers in de omgeving van Vorstenbosch? Neem dan direct contact met ons op voor het maken van afspraak. Onze badkamerspecialisten geven u graag badkameradvies!

Maak kennis met Verwijst

Volgt u Verwijst al op Facebook? U kunt eenvoudig een kleine impressie krijgen van de mogelijkheden door ons te volgen. Zo plaatsen wij regelmatig leuke acties op onze Facebookpagina. Alvast welkom bij Verwijst!

Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer?
Neem dan contact op met Verwijst!

Contactformulier