We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Badkamer Velp

Verwijst kan u uitstekend helpen op het gebied van badkamers, tegels en sanitair in de regio Velp. Neem contact op voor het maken van een afspraak!

Verwijst kan u uitstekend helpen op het gebied van badkamers, tegels en sanitair in de regio Velp. Wij zijn als badkamerspecialist gevestigd in Uden en bieden een ruime showroom van 1.200 m². Wilt u uw badkamer vernieuwen of renoveren? Maak dan een afspraak in onze showroom. In een krachtig gesprek wordt er een antwoord gegeven op de volgende vragen:

  • Welk sanitair en materiaal kies ik voor mijn badkamer?
  • Hoe deel ik mijn badkamer in en met welke badkamerstijl?
  • Welke kleuren laat ik terugkomen in mijn badkamer?

Verwijst luistert naar u als klant

Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes door gericht naar u te luisteren. Eventueel kunnen wij ook een 3D-ontwerp voor u maken, zodat u al een goed beeld heeft van uw nieuwe badkamer. Bent u 100% tevreden? Dan maken wij voor u een offerte op maat!

Passend sanitair en diverse badkameritems

Verwijst maakt uw badkamer af. Uw badkamer is onze passie. Daarom kunt u uitstekend bij ons terecht voor:

Kies uw droombadkamer met Verwijst!

Met Verwijst kiest u voor een ervaren partner. Wij bieden als badkamerspecialist alles onder één dak met één aanspreekpunt. Van installatie en montage tot het ontwerpen van uw badkamer, wij nemen alle werkzaamheden voor onze rekening. Benieuwd? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Verwijst: uw specialist in badkamers regio Velp!

Impressie van de mogelijkheden

Regelmatig plaatsen wij leuke nieuwtjes en acties op Facebook. Neem gerust een kijkje en laat u zich verrassen door het uitgebreide aanbod van Verwijst!

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.