badkamer inspiratie

Badkamer Nijmegen

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Bij Verwijst kunt u uitstekend terecht voor uw badkamer in de omgeving van Nijmegen. Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer? U vindt in onze showroom diverse badkamerstijlen. Wilt u klassieke elementen in uw badkamer of kiest u toch liever voor elementen die minder trendgevoelig zijn? U vindt de volgende badkamerstijlen gepresenteerd in de showroom:

Verwijst Badkamers, Tegels & Sanitair voor al uw badkamerstijlen. Ook in Nijmegen.

Verwijst biedt u een totaalpakket voor het inrichten van uw badkamer! Naast de collectie prachtige tegels is er ook voldoende keuze in het sanitair.Voor elke stijl heeft Verwijst mooie keuzemogelijkheden die passen bij de stijl die u wenst. De mogelijkheden zijn eindeloos zodat u altijd uw eigen unieke sfeer kunt bepalen. Hierdoor is geen enkele badkamer hetzelfde. Uw eigen spa beleving creëert u naar eigen wens. Daarom zijn niet alleen de tegels van belang maar ook de keuze voor sanitair geeft uw badkamer haar eigen unieke stijl. Woont u in Nijmegen of omgeving en bent u op zoek naar een expert? Dan kunt u op korte rijafstand van Nijmegen een bezoekje brengen in onze showroom in Uden voor de nodige inspiratie. Heeft u al een idee voor uw badkamer? Leg het dan voor aan onze deskundigen. Zij zullen u adviseren en de voordelen en/of nadelen met u doornemen.

Badkamer inspiratie met een ontwerp

Met badkamer ontwerp kunt u alvast aan de slag om uw badkamer te ontwerpen. Maak vervolgens een afspraak met één van onze specialisten, zodat we het ontwerp kunnen bespreken. Eventueel kunt u ook een foto meenemen op afspraak om te kijken wat er mogelijk is. Door onze specialisatie houden wij rekening met al uw wensen en voorkeuren. Dit maakt Verwijst dé badkamerspecialist voor uw badkamer in Nijmegen en omgeving.

De badkamerspecialist in Nijmegen en omgeving!

Velen gingen u voor om deze badkamerspecialist in te schakelen voor het realiseren van de badkamer. Het is altijd prettig wanneer u bij een specialist uw complete badkamer kunt samenstellen. Van wand- en vloertegels, het sanitair tot speciale items. Onze specialisten plaatsen de complete badkamer of u huurt zelf iemand in om deze werkzaamheden uit te voeren. De keuze is aan U.

Weet u al welke badkamer uw voorkeur heeft?

Nadat u heeft besloten welke stijl uw badkamer krijgt kunt u verder gaan met het kiezen uit de juiste tegels en sanitair. Ook kunt u nadenken over het plaatsen van bepaalde speciale items zoals een sunshower of bijvoorbeeld vloerverwarming. Of wilt u graag uw eigen spa-beleving dagelijks ervaren? Veel stof om over na te denken om uiteindelijk de juiste keuze te kunnen maken. Natuurlijk moet een badkamer ook een praktische indeling krijgen zodat alle gezinsleden dagelijks kunnen genieten van het schoonheidsritueel. Bestaat uw gezin uit kleine kinderen of gaan ze binnenkort de woning verlaten? Kleine kinderen willen vaak spelen in een ligbad terwijl de oudere kinderen liever onder de douche springen. Daarom is het maken van de juiste (onderhoudsvriendelijke) tegels al een goed begin. Niet alleen het uiterlijk van de badkamer is van belang maar ook het schoonmaken van de badkamer. Daarom nodigen wij u uit om onze showroom te bezoeken. Onze specialisten zullen uw wensen inventariseren en uiteindelijk realiseren!

Compleet assortiment van sanitair

Naast complete badkamers vindt u in ons assortiment sanitair. Bekijk de vele mogelijkheden op onze website of kom langs in onze showroom. Op korte rijafstand van Nijmegen helpen onze specialisten graag bij de keuze van het juiste merk sanitair.

Bezoek onze badkamerwinkel regio Nijmegen

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden voor uw badkamer in regio Nijmegen? Plan een afspraak in met één van onze specialisten voor een advies op maat. Om alvast een impressie te krijgen van de vele mogelijkheden, kunt u het gratis magazine aanvragen of Verwijst volgen op Facebook. Alvast tot ziens in onze showroom.

Contactformulier