This is custom heading element

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Bij Verwijst kunt u uitstekend terecht voor uw badkamer in de omgeving van Nijmegen. Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer? U vindt in onze showroom diverse badkamerstijlen. Wilt u klassieke elementen in uw badkamer of kiest u toch liever voor elementen die minder trendgevoelig zijn? U vindt de volgende badkamerstijlen gepresenteerd in de showroom:

Badkamer inspiratie met een ontwerp

Met badkamer ontwerp kunt u alvast aan de slag om uw badkamer te ontwerpen. Maak vervolgens een afspraak met één van onze specialisten, zodat we het ontwerp kunnen bespreken. Eventueel kunt u ook een foto meenemen op afspraak om te kijken wat er mogelijk is. Door onze specialisatie houden wij rekening met al uw wensen en voorkeuren. Dit maakt Verwijst dé badkamerspecialist voor uw badkamer in Nijmegen en omgeving.

Uw complete badkamerspecialist in Nijmegen

Wij kunnen u als badkamerspecialist volledig ondersteunen. Dit betekent dat u installatie en montage over kunt laten aan Verwijst, maar ook zelf aan de slag kunt als vakman. U bepaalt dit volledig zelf

Compleet assortiment van sanitair

Naast complete badkamers vindt u in ons assortiment sanitair. Bekijk de vele mogelijkheden op onze website of kom langs in onze showroom. Op korte rijafstand van Nijmegen helpen onze specialisten graag bij de keuze van het juiste merk sanitair.

Bezoek onze badkamerwinkel regio Nijmegen

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden voor uw badkamer in regio Nijmegen? Plan een afspraak in met één van onze specialisten voor een advies op maat. Om alvast een impressie te krijgen van de vele mogelijkheden, kunt u het gratis magazine aanvragen of Verwijst volgen op Facebook. Alvast tot ziens in onze showroom.

Contactformulier