We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Badkamer Veghel

In de showroom van Verwijst kunt u uitstekend inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer in de regio Veghel. Kijk op onze website voor alle mogelijkheden!

Op zoek naar een nieuwe badkamer? In de regio Veghel kunt u uitstekend bij Verwijst terecht voor een nieuwe badkamer. In onze showroom zijn diverse badkamers gepresenteerd in de volgende badkamerstijlen:

Wilt u liever zelf een badkamer naar wens ontwerpen? Maak een afspraak met Verwijst en kom langs om het ontwerp te bespreken. Via badkamer ontwerp kunt u alvast beginnen met het ontwerpen van uw droom badkamer!

Speciale badkameritems

Uw badkamer hoort een vertrouwelijk en rustgevend gevoel te geven. Speciale badkameritems kunnen uw badkamer aangenamer maken, zonder enige concessies te hoeven maken. Bij Verwijst vindt u de volgende speciale items:

Daarnaast bieden wij producten van Geberit en V&B DirectFlush aan. Met behulp van deze producten verkrijgt u extra functies, zoals geurafzuiging en subtiele verlichting, zodat uw omgeving echt fris en hygiënisch aanvoelt.

Sanitair Veghel

Aansluitend op complete badkamers vindt u ook sanitair bij Verwijst. Ons assortiment herbergt zowel A-merken als opkomende merken, zodat u bij ons terecht kunt voor iedere prijsklasse. Voor het complete assortiment aan sanitair producten kunt u onze showroom(s) bezoeken of verder lezen onder sanitair.

Onder koopjeshal staan sanitair producten die momenteel in prijs verlaagd zijn. Ideaal wanneer u iets minder te besteden heeft, maar toch kwaliteitsproducten in huis wilt hebben. Bekijk onze scherpe aanbiedingen en vraag direct uw offerte aan!

Afspraak in de showroom

Maak een vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs via contact en realiseer uw droom badkamer. U kunt ook een gratis magazine aanvragen voor alle mogelijkheden van Verwijst. Als badkamer specialist in de regio Veghel heten wij u alvast welkom in onze showroom(s)!

Badkamer Veghel - Sanitair Veghel - Tegels Veghel

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.