badkamer inspiratie

Badkamer Uden

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Wilt u een nieuwe badkamer laten ontwerpen en monteren bij u thuis in Uden of omgeving? Dan bent u aan het juiste adres bij Verwijst. Als badkamerspecialist heten wij u graag van harte welkom in onze showroom in Uden. Diverse badkameropstellingen staan gepresenteerd, zodat u een goede impressie van de mogelijkheden verkrijgt. Kom gerust eens langs of maak vrijblijvend een afspraak.
Samen zorgen we ervoor dat uw droombadkamer gerealiseerd wordt.

Een prachtige badkamer conform uw wensen

Verwijst staat voor het opleveren van hoogwaardige badkamers in Uden. In onze prachtige showroom vindt u diverse badkamerstijlen:

Heeft u extra wensen ten aanzien van uw nieuwe badkamer? Geen probleem. Ga vrijblijvend het gesprek met onze badkamerspecialisten aan en laat uw droombadkamer tot leven komen. Om alvast uw badkamer naar eigen voorkeuren te designen, kunt u terecht onder badkamer ontwerp. Via deze tool kunt u met vereenvoudigde software van SaniNet gratis uw badkamer ontwerpen. Uiteraard is het ook mogelijk om een badkamer te ontwerpen in onze showroom. Zo weet u zeker dat uw badkamer dé ultieme relaxruimte wordt.

Passend sanitair voor uw badkamer

Conform het uiterlijk van uw badkamer kunt u kiezen voor passend sanitair. Van baden tot badmeubels en van spiegelkasten tot kranen, Verwijst biedt prachtige mogelijkheden op sanitairgebied. U kunt kiezen voor zowel gerenommeerde als minder bekende merken.

Kom langs in onze showroom

Hebben wij u weten te overtuigen? Kies voor Verwijst om van uw badkamer dé ultieme relaxruimte bij u thuis te maken. Voor het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen. U bent dan gewaarborgd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in de mogelijkheden. Verwijst: voor een complete badkamer in de omgeving van Uden!

Hedendaags hebben wij al vele prachtige badkamers mogen opleveren in Uden en omgeving. Bekijk gerust onze pagina op Facebook voor diverse realisaties. Wij zijn trots op de prachtige badkamers die wij hebben mogen ontwerpen én monteren!

Contactformulier