Badkamer tegels marmerlook

Bent u bezig met het bouwen van een woning of wilt u uw badkamer gaan verbouwen? Wilt u graag badkamertegels voor de vloer of voor de wand in een mooie marmerlook uitstraling? Dan kunt u bij Verwijst Badkamers, Tegels en Sanitair terecht voor deze mooie, stijlvolle badkamertegels. Heeft u al gekozen welke uitstraling u uw badkamer wilt geven?

  • Modern: kenmerkt zich door elementen zoals: minimalistisch, krachtig en overtuigend.
  • Tijdloos: ook wel een neutrale badkamer genoemd. Zijn meestal voorzien van moderne technieken maar zijn niet trendgevoelig.
  • Design: geeft uw badkamer een exclusieve en unieke uitstraling. Geen standaard uitvoering.
  • Marmerlook badkamertegels geven uw badkamer een mooie en luxe uitstraling!

Marmer betekent: Glanzende steen. Uitgevoerd in diverse kleuren voorzien van aders. De marmerlook badkamertegels hebben natuurlijk als voordeel dat de tegels goedkoper zijn dan de echte marmer natuursteen. Echt marmer laat zich moeilijk onderhouden. Het is namelijk gevoelig voor vlekken en vocht. Tegenwoordig worden marmerlook vloertegels ook als wandtegels geplaatst. Dit geeft een mooi, ruimtelijk en rustig effect.

Heeft u al in gedachten welke marmerlook badkamertegels u wilt?

Of wilt u graag onze ruime showroom bezoeken om onze merken met eigen ogen te bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Uden. Via het contactformulier kunt u een afspraak inplannen. U kunt natuurlijk ook bellen voor het maken van een afspraak. Met een ruime showroom van 1200m² biedt Verwijst een verscheidenheid aan tegels voor uw woning.

Alle A merken voor uw badkamertegels, ook in marmerlook

Verwijst heeft al meer dan zestig jaar ervaring met het ontwerpen en realiseren van badkamers. Zestig jaar aan passie, kwaliteit en vakmanschap! Lees op de website hoe Verwijst u kan helpen en voorzien van deskundig advies. Onze adviseurs nemen graag de tijd voor u! Maak snel een afspraak en kom langs! Tot dan.

lea tegels in een moderne badkamer.