Badkamer tegels houtlook

Het is een populaire trend: badkamertegels met een houtlook, ook wel keramisch parket genoemd. Het geeft uw badkamer een bijzondere uitstraling en is ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk.

Voordelen

Met houtlook badkamertegels haalt u de uitstraling van een houten vloer in uw badkamer, maar ondervindt u niet de nadelen die een houten vloer met zich meebrengen. Keramisch parket is namelijk:

  • slijt- en krasvast;
  • vochtbestendig;
  • zeer onderhoudsvriendelijk;
  • de voegbreedte is minimaal.

Ruime keuze aan maten en kleuren

Onze houtlook badkamertegels zien er niet alleen uit als hout. Ook de structuur ervan voelt en oogt net als echt hout. Zelfs de knoesten die in echt hout zitten, komen er af en toe in terug. U kunt kiezen voor een tegel met een wat grovere houtstructuur erop, of juist voor heel fijn, glad parket. De mogelijkheden aan kleuren zijn ook eindeloos. Gaat u voor een warme kersenhouten kleur of toch liever voor een lichte eikenlook? Het is allemaal mogelijk.

Ook met het formaat van de houtlook badkamertegels is van alles mogelijk. Misschien wilt u ze graag laten leggen in een visgraatmotief, maar ook het leggen van een vloer met lange ‘planken’ kan gerealiseerd worden. Wij leveren houtlook badkamertegels in de meest uiteenlopende formaten, van brede tot smallere tegels en van lang tot kort.

Vloer én wand

U hoeft zich niet te beperken tot het legen van houtlook badkamertegels op de vloer. Ze kunnen ook erg mooi staan op de wand, bijvoorbeeld in combinatie met een vloertegel met een betonlook. Zo creëert u een moderne, strakke look in uw badkamer met mooie houtaccenten.

Contact

Laat u inspireren en kom langs in onze winkel in Uden. Als u graag meer informatie wilt over de mogelijkheden van badkamertegels met een houtlook, aarzelt u dan niet en neemt u contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

lea tegels in een moderne badkamer.