Badkamer tegels betonlook

Bent u op zoek naar die mooie badkamertegels met betonlook? Kom eens kijken bij Verwijst. Wij hebben een prachtig assortiment aan badkamertegels van de hoogste kwaliteit.

Als u van een strakke, moderne of industriële look houdt, dan zijn badkamertegels met betonlook de juiste keuze voor u. De tegels die wij in het assortiment hebben, zijn niet van echt beton te onderscheiden. De vegen en strepen die verwerkt zijn in beton, komen ook in onze kwaliteitstegels terug. En u kunt natuurlijk kiezen uit verschillende merken, afmetingen en kleuren.

De merken waar wij mee werken zijn:

Wij hebben badkamertegels in betonlook als vloertegel en als muurtegel. Muurtegels zijn wat dunner dan vloertegels, en over het algemeen wat minder sterk. Het is dan ook niet mogelijk om een muurtegel als vloertegel te gebruiken. Andersom kan het echter wel: Het kan erg mooi zijn om een vloertegel door te laten lopen op de wand. Dit geeft een superstrak effect aan uw badkamer!

Afmetingen

Vloer- en wandtegels zijn te verkrijgen in verschillende formaten. Als men voor badkamertegels in betonlook kiest, is dat vaak omdat men gaat voor een strakke look. Hoe groter de tegels die daarvoor gebruikt worden, hoe mooier het effect. Populaire afmetingen voor badkamertegels met betonlook zijn de formaten 30×60, 60×60 tot zelfs 120×120 cm.

Kleuren en combineren

Ook qua kleuren valt er heel wat te kiezen binnen het assortiment betonlook tegels. Natuurlijk kunt u gaan voor een strakke lichtgrijze of antracietkleurige vloer- of wandtegel, maar er zijn ook tegels met wat zachtere kleuren zoals almond of een olijfkleur. En wat dacht u van het combineren van een betonlook vloertegel met een mooie houtlook wandtegel, voor een bijzonder modern effect.

Contact

Heeft u vragen over badkamertegels met een betonlook of heeft u graag advies? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

lea tegels in een moderne badkamer.