Badkamer tegel inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw badkamer en op zoek naar de mooiste tegel voor de vloer of wand? Eindelijk tijd om uw badkamer een update te geven? Of gaat u een geheel nieuwe badkamer bouwen? Dan bent u bij Verwijst Badkamer, Tegels en Sanitair aan het juiste adres. Verwijst biedt u een totaalconcept voor badkamers. U kunt uw gehele traject compleet door ons laten verzorgen.

Heeft u al inspiratie opgedaan voor de mooiste badkamer tegel?

Vloer tegels worden tegenwoordig ook wel gebruikt voor de wand. Andersom is dit niet mogelijk omdat de wandtegels dunner zijn. Ons uitgebreide assortiment biedt verschillende stijlen, kleuren, afmetingen en structuren. Wij hebben voor u een scala aan kwalitatief bekende merken zoals, Porcelenosa, Ceasar, Castelo, Mosa en meer. Voor woningen of bedrijven zijn er voldoende keuzemogelijkheden.

Wand tegels zijn over het algemeen dunner dan vloertegels. Van modern en tijdloos tot Design. Een opkomende trend is dat vloertegels als wandtegels gebruikt worden waardoor de vloer doorloopt over in de muur. Verwijst kan u helpen met elke stijl die u wenst.
Keramisch tegels zijn er voor de vloer en de muur. Van Keramisch parket wat ook wel houtlook wordt genoemd. De houtlook tegels vindt u in diverse grootte, structuren en kleurschakeringen. Elk merk heeft haar eigen kenmerk gegeven aan deze tegels. De mogelijkheden van keramisch parket zijn eindeloos. De voordelen ook!

Wat zijn de voordelen van keramische tegels.

  • Slijt- en krasvast
  • Weinig onderhoud
  • Minimale voegbreedte

Heeft u inspiratie gekregen en een voorlopige keuze gemaakt voor uw badkamer tegel?

Neem dan contact op met onze specialisten voor het maken van een afspraak. Dit kan uiteraard telefonisch of maak gebruik van ons contactformulier. Verwijst kan u onder andere helpen met de installatie, montage en het zetten van de tegels en sanitair. Wij kunnen u totaal ontzorgen voor het realiseren van uw droom badkamer. Tot ziens!

lea tegels in een moderne badkamer.