Badkamer stijl

Een nieuwe badkamer kiezen is vaak nog een pittig project. Zo moet u niet alleen kijken naar belangrijke elementen in uw badkamer, ook moet er gekeken worden welke stijl badkamer bij u past. Verwijst helpt u graag bij het kiezen van uw perfecte badkamer. In onze showroom kunt u vrijblijvend binnenwandelen om alvast een impressie op te doen. Een van onze specialisten helpt u dan graag met al uw vragen of eventuele informatie over een badkamer stijl. U kunt ons vinden in het prachtige Uden (Bitswijk 31, 5401 JA). U kunt ons bereiken via info@verwijst.nl of bel gerust naar 0413-262078. Verwijst helpt u graag!

Enorm veel keus

Een badkamer kiezen is aardig lastig. Dit heeft ook te maken met het feit dat er veel verschillende stijlen zijn. Verwijst helpt u alvast een stukje op weg en somt voor u de badkamerstijlen graag op:

  • Moderne badkamer

Een moderne badkamer is één van de populairste badkamerstijlen. De badkamer stijl modern valt vaak in de smaak door zijn strakke afwerking en eenvoudige meubels met toch z’n eigen sfeer aspecten. Zowel de vormen als de lijnen zien er strak afgewerkt uit.

  • Landelijke badkamer

Een landelijke badkamer valt steeds vaker in de smaak. Dit komt vaak doordat u veel verschillende tijdperken erin kan verwerken. Deze badkamerstijl straalt veel rust uit. Het zorgt voor een bepaalde warme sfeer in de badkamer.

  • Klassieke badkamer

Een klassieke badkamer is perfect voor iemand die van authentieke badkamerstijlen houdt. Klassiek kan ook als tijdloos omschreven worden. Het blijft altijd een combinatie van antieke kenmerken en prachtige details. Ondanks de luxueuze uitstraling blijft een klassieke badkamer ook met een minder groot budget gewoon mogelijk.

  • Betonlook badkamer

Een andere badkamerstijl die vandaag de dag steeds vaker in de smaak valt is de betonlook. Je kunt deze stijl zien als een gewaagde optie. De materialen zorgen voor een bijzonder kwalitatief uiterlijk. Beton is uitstekend te combineren met een groot aantal verschillende kleuren.

  • Industriële badkamer

Een van de nieuwere trends in badkamerstijlen is de industriële badkamer. Deze stijl heeft een stoer uiterlijk. Aan de hand van moderne elementen en donkere kleuren ontstaat er een zeer specifieke sfeer in de badkamer.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Wilt u hulp bij het samenstellen van uw badkamer of heeft u vragen? Twijfel niet en neem gerust contact op met ons. Verwijst helpt u graag met het uitzoeken van uw perfecte badkamer. U kunt ons bereiken via info@verwijst.nl of bel naar 0413-262078. Kom ook eens een bezoekje brengen aan onze showroom. Daar kunt u een impressie opdoen van verschillende badkamerstijlen en onze specialisten helpen u dan ook graag!

lea tegels in een moderne badkamer.