60 JAAR PASSIE, KWALITEIT

EN VAKMANSCHAP

UW DROOMBADKAMER -

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

VERSCHILLENDE BADKAMERSTIJLEN

VAN LANDELIJK TOT MODERN

KEUZE UIT MEER DAN 1000

VERSCHILLENDE SOORTEN TEGELS

VERWIJST UDEN - 1200M2 SHOWROOM

VERWIJST DEURNE - 1100M2 SHOWROOM

Badkamer Sevenum

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN ÉÉN VAN ONZE SHOWROOMS.

Gelegen in Deurne biedt Verwijst een compleet assortiment voor uw badkamer in de regio Sevenum. In onze showroom vindt u diverse badkamerstijlen én speciale items. Wij zorgen ervoor dat u een vertrouwd gevoel krijgt in uw badkamer. Het comfort wordt verhoogd, zonder enige concessies hiervoor te hoeven maken. Afhankelijk van welke sfeer u wilt dat de badkamer uitstraalt, hebben wij passende stijlen:

  • Modern: rust en eenvoud;
  • Tijdloos: comfortabel, zonder te veel poespas;
  • Design: eigen style gecombineerd met luxe.

In onze showroom presenteren wij diverse badkamers met sanitair producten. Ideaal om inspiratie op te doen voor uw eigen badkamer. Met een luisterend oor geven onze adviseurs in de showroom een passend advies dat aansluit op uw wensen. Kiest u voor Verwijst? Wij laten u vrij in de keuze voor installatie van de badkamer. U kunt zowel zelf aan de slag met de badkamer als alles door ons te laten coördineren. Wij realiseren dan alle werkzaamheden van begin tot eind, wij ontzorgen u volledig.

Sanitair Sevenum

Bij een toilet en badkamer horen top kwaliteit sanitair producten. Bij Verwijst vindt u zowel de bekende A-merken als opkomende merken. Kom gerust eens langs om ons uitgebreide aanbod te bekijken!

Tegels Sevenum

Tot slot herbergt ons ruime assortiment tegels. Met meer dan 1.000 verschillende tegels vindt u ongetwijfeld een passend aanbod bij Verwijst. U heeft bij ons de keuze uit vloertegels, wandtegels en keramische tegels.

Deskundig advies, tips en de mogelijkheden

Maak een afspraak bij Verwijst. Door onze expertise bent u gewaarborgd van deskundig advies én inspirerende tips omtrent badkamers, sanitair en tegels. Daarnaast zorgt een afspraak bij ons voor inzicht in uw mogelijkheden. Wij presenteren onze producten met passie én trots. Neem contact op voor het maken van een afspraak!

Contactformulier

Geïnteresseerd in een nieuwe badkamer, tegels of sanitair?
Neem dan contact op met Verwijst!