badkamer inspiratie

Badkamer Sevenum

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Gevestigd in Uden biedt Verwijst een compleet assortiment voor uw badkamer in regio Sevenum, Eindhoven en Son. In onze showroom vindt u diverse badkamerstijlen én speciale items. Wij zorgen ervoor dat u een vertrouwd gevoel krijgt in uw badkamer. Het comfort wordt verhoogd, zonder enige concessies hiervoor te hoeven maken. Afhankelijk van welke sfeer u wilt dat de badkamer uitstraalt, hebben wij passende stijlen:

  • Modern: rust en eenvoud;
  • Tijdloos: comfortabel, zonder te veel poespas;
  • Design: eigen style gecombineerd met luxe.

In onze showroom presenteren wij diverse badkamers met sanitair producten. Ideaal om inspiratie op te doen voor uw eigen badkamer. Met een luisterend oor geven onze adviseurs in de showroom een passend advies dat aansluit op uw wensen. Kiest u voor Verwijst? Wij laten u vrij in de keuze voor installatie van de badkamer. U kunt zowel zelf aan de slag met de badkamer als alles door ons te laten coördineren. Wij realiseren dan alle werkzaamheden van begin tot eind, wij ontzorgen u volledig.

Prachtig sanitair voor u thuis in Sevenum

Bij een toilet en badkamer horen top kwaliteit sanitair producten. Bij Verwijst vindt u zowel de bekende A-merken als opkomende merken. Kom gerust eens langs om ons uitgebreide aanbod te bekijken!

Kies dé juiste tegels

Tot slot herbergt ons ruime assortiment tegels. Met meer dan 1.000 verschillende tegels vindt u ongetwijfeld een passend aanbod bij Verwijst. U heeft bij ons de keuze uit vloertegels, wandtegels en keramische tegels.

Deskundig advies, tips en de mogelijkheden

Maak een afspraak bij Verwijst. Door onze expertise bent u gewaarborgd van deskundig advies én inspirerende tips omtrent badkamers, sanitair en tegels. Daarnaast zorgt een afspraak bij ons voor inzicht in de mogelijkheden. Wij presenteren onze producten met passie én trots. Neem contact op voor het maken van een afspraak voor uw badkamer in omgeving Sevenum, Eindhoven of Son.

Contactformulier