We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Badkamer Schaijk

Wilt u uw badkamer vernieuwen, of een compleet nieuwe badkamer? Voor al uw wensen met betrekking tot uw badkamer in de regio Schaijk komt u naar Verwijst!

U bent bij Verwijst aan het juiste adres voor uw badkamer in de omgeving van Schaijk. Wilt u een nieuwe badkamerstijl laten aanmeten? Maak een afspraak in de showroom voor een totale impressie van uw mogelijkheden. In diverse opstellingen vindt u de volgende badkamerstijlen gepresenteerd:

  • Modern;
  • Klassiek;
  • Tijdloos.

Middels badkamerontwerp kunt u alvast aan de slag om zelf uw badkamer te designen. Ideaal om eigen ideeën en voorkeuren in het ontwerp te laten terugkomen.

Compleet assortiment van sanitair

Kiest u liever voor het vernieuwen van enkele producten in uw badkamer? Onder sanitair vindt u een compleet assortiment van:

  • Baden;
  • Badmeubels;
  • Douchesets;
  • Kranen;
  • Toiletten;
  • Wastafels.

U vindt het sanitair in diverse variaties, kleuren en afmetingen. Wij staan graag voor u klaar om een passend advies te verstrekken. Zo kunnen wij u uitstekend adviseren over zowel bekende- als opkomende merken. Heeft u een krapper budget? Onder koopjeshal vindt u diverse producten in de outlet.

Uw badkamer nóg aangenamer maken

Maak van uw badkamer een plaats om nóg meer te genieten door speciale items. Sunshower, televisie of vloerverwarming? Wij hebben een prachtige assortiment van speciale items voor uw badkamer of toilet. Kom gerust eens langs in onze showroom en ontdek alle mogelijkheden van Verwijst.

Afspraak showroom Verwijst

U kunt altijd voor uw badkamer direct binnenlopen bij Verwijst. Wel bent u met een afspraak verzekerd van adviezen, tips en inzicht in uw mogelijkheden. Maak daarom een afspraak met één van onze medewerkers door contact op te nemen. Verwijst staat voor u klaar met betrekking tot uw badkamer in de regio Schaijk!

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.