We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Badkamer Rosmalen

Verwijst heeft een ruime showroom waar u terecht kunt voor sanitair, tegels en badkamer in regio Rosmalen. Bezoek onze website en plan een afspraak in!

Verwijst kent ruime showrooms waar u terecht kunt voor uw nieuwe badkamer in de regio Rosmalen. Gevestigd in Uden en Deurne herbergen wij een prachtig assortiment van diverse badkamers. In verschillende stijlen vindt u altijd een badkamer die volledig bij u past. Ziet u zich al lekker ontspannen in een nieuwe badkamer? Een nieuwe stijl? Bij Verwijst kunt u terecht voor:

Heeft u specifieke wensen ten aanzien van uw nieuwe badkamer? Plan een afspraak in met één van onze badkamerspecialisten en verkrijg een passend advies. Met een afspraak in onze showroom bent u gewaarborgd van professioneel advies, tips en inzicht in al uw mogelijkheden. Via badkamerontwerp kunt u alvast aan de slag om uw droombadkamer te ontwerpen.

Passend sanitair voor uw badkamer of toilet

Sanitair komt veelal voor in uw badkamer en toilet. Het zorgt mede voor de uitstraling van uw huis. Het dient daarom uw voorkeuren en wensen uit te stralen. Verwijst heeft een uitgebreid assortiment van sanitair. Wij bieden zowel A- als opkomende merken voor uw badkamer en toilet. In de showrooms staat het sanitair zodanig gepresenteerd dat u een goede impressie krijgt van alle mogelijkheden

Plan direct uw afspraak in!

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor uw badkamer in de regio Rosmalen. Onze specialisten geven u een passend advies, zodat u de badkamer krijgt die u verdient. Voor het krijgen van een impressie van onze badkamers kunt u ons ook volgen op Facebook. Hier plaatsen wij namelijk met regelmaat realisaties bij klanten.

Badkamer Rosmalen - Sanitair Rosmalen - Tegels Rosmalen

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.