badkamer inspiratie

Badkamer Overloon

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Als badkamerspecialist in de omgeving van Overloon staan wij paraat voor uw nieuwe badkamer. Van het renoveren van uw huidige badkamer tot het realiseren van uw nieuwe badkamer, Verwijst helpt u graag bij al uw badkamerwensen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wenst u passend advies? Laat dan direct een afspraak inplannen bij ons in de showroom. Nabij Overloon heten wij u van harte welkom voor uw nieuwe badkamer.

Van landelijk tot modern

Op locatie bij Verwijst vindt u een ruime showroom van 1200m² met diverse badkamerstijlen. U heeft keuze uit de volgende badkamerstijlen: modern, tijdloos én design. Heeft u al een eigen ontwerp in uw gedachten? Met betrekking tot het ontwerpen van uw nieuwe badkamer heeft u de volgende mogelijkheden:

  • Maak samen met onze medewerkers een eigen ontwerp in de showroom.
  • Ontwerp uw nieuwe badkamer met behulp van SaniNet en bespreek het ontwerp met onze medewerkers.
  • Stuur een foto online in en vraag naar de mogelijkheden.

Op basis van uw wensen en voorkeuren wordt vervolgens het gesprek aangegaan. Bent u tevreden over het ontwerp? Dan worden de volgende stappen in het proces gezet. Resultaat: oplevering van een échte relaxruimte bij u thuis, volledig conform uw wensen en voorkeuren.

Verwijst: úw badkamerspecialist

Verwijst biedt een ruime ervaring van zestig jaar op het gebied van badkamers, tegels & sanitair. Hierbij staan wij voor de volgende kernwaarden: passie, kwaliteit én vakmanschap. Kiest u voor Verwijst? Dan kiest u voor dé badkamerspecialist in de omgeving van Overloon. Samen zorgen we voor een badkamer waar u nog jarenlang profijt van heeft.

Geef ons een belletje

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw badkamer? Geef Verwijst vrijblijvend een belletje op telefoonnummer: 0413-262078. Om kennis te maken met diverse gerealiseerde badkamers, kunt u terecht op onze Facebookpagina. Verwijst: dé specialist in badkamers regio Overloon.

Contactformulier