We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Badkamer Oss

Stel uw badkamer samen met Verwijst in de regio Oss. Met een ruime showroom van 1200m² in Uden heten wij u graag van harte welkom!

Verwijst levert badkamers in de regio Oss die passen bij uw wensen, smaak en budget. In diverse badkamerstijlen voldoen wij aan alle wensen die u stelt. Wilt u liever een complete badkamer op maat? Een badkamer die u zelf kunt ontwerpen? Maak een afspraak in onze showroom en realiseer uw droombadkamer. Onze adviseurs helpen en begeleiden u bij het ontwerpen van uw nieuwe badkamer!

Sanitair

Een badkamer of toilet kunt u van een nieuwe impuls voorzien door nieuwe sanitair producten. Is uw sanitair aan vervanging toe? Onder sanitair vindt u een uitgebreid assortiment met zowel A- als opkomende merken. U vindt hier onder andere:

  • Baden;
  • Badmeubels;
  • Toiletten;
  • Wastafels.

Voor het complete sanitair assortiment nodigen wij u van harte uit in onze ruime showroom. Hier staan diverse producten gepresenteerd. Ideaal om een inspiratie te verkrijgen voor uw badkamer of toilet.

Werkwijze Verwijst

Een nieuwe badkamer uitzoeken doet u niet iedere dag. Het is belangrijk om goede keuzes te maken op het gebied van vormgeving en comfort. Wij helpen u graag bij het maken van deze beslissingen. Gezamenlijk brengen wij aandachtig al uw wensen in kaart. U bent bij Verwijst verzekerd van:

  • Een 3D ontwerp;
  • Hoogwaardige materialen;
  • Helderheid in de offerte en de werkzaamheden die wij verrichten.

Heeft u vragen over onze producten? Wilt u direct een afspraak inplannen voor uw nieuwe badkamer in de regio Oss? Neem contact op met Verwijst. Als badkamer-, sanitair- en tegelspecialist staan wij voor u klaar met een passend advies. Alvast een impressie verkrijgen van onze mogelijkheden? Kijk op onze facebookpagina voor diverse gerealiseerde projecten. Wij heten u alvast welkom bij Verwijst!

Badkamer Oss - Sanitair Oss - Tegels Oss

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.