badkamer inspiratie

Badkamer Oploo

Op zoek naar een badkamerspecialist in de omgeving van Oploo? Eindelijk tijd om de badkamer een nieuw uiterlijk te geven? Kom dan naar Uden voor een bezoek aan Verwijst Badkamers, Tegels & Sanitair. Verwijst heeft meer dan zestig jaar ervaring in het bouwen en verbouwen van badkamers. Wij ontwerpen en realiseren de badkamers met passie, kwaliteit en vakmanschap. Voor huiseigenaren in Oploo en omgeving zijn wij dé aangewezen badkamerspecialist.

Welke badkamerstijl past bij u?

Weet u al in welke stijl u de badkamer wilt gaan bouwen of verbouwen?  Wij delen badkamers grofweg in drie stijlen in:

Vanuit deze keuze kunt u gaan bepalen welke tegels en sanitair het best passen voor de inrichting van uw badkamer. De beschikbare ruimte die voor de badkamer is gereserveerd, speelt natuurlijk een grote rol bij de keuzes die u maakt. Wij raden u daarom aan om samen met één van onze adviseurs uw wensen door te spreken. Wilt u een badkamer samenstellen voor een gezin met kleine kinderen, of juist een badkamer inrichten voor de tijd die daarop volgt? Ieder mens heeft zijn of haar eigen wensen voor het dagelijkse badkamer ritueel. Het is de ruimte waar u de dag begint en eindigt. Door de vele keuzemogelijkheden is geen enkele badkamer hetzelfde en kunt u uw eigen unieke badkamer samenstellen en creëren. Bij Verwijst heeft u een ruime keuze uit meer dan 1000 tegels van verschillende tegelmerken zoals:

Maak uw badkamer in Oploo speciaal

Naast het kiezen van de stijl, de tegels en meubels kunt u ook kiezen voor het plaatsen van speciale items. Wilt u graag vloerverwarming of wilt u tijdens het douchen gelijk een kleurtje krijgen met een Sunshower? Zoveel mensen, zoveel wensen. Is er ruimte voor een heerlijk ligbad of wilt u juist ruimte in het douchegedeelte? Dankzij het 3D -ontwerp krijgt u snel een beeld hoe uw badkamer vorm gaat krijgen en hoe de speciale items kunnen worden geïntegreerd. Wilt u graag uw eigen spa beleven in de badkamer? Onze specialist zal u hierin adviseren en onze installateurs zullen dit realiseren. Wij werken met de beste merken voor sanitair zoals:

  • SANIBELL;
  • Sealskin;
  • Villeroy & Boch;
  • Hansgrohe .

Onze adviseur inschakelen

Wilt u graag dat onze adviseur u bijstaat in het realiseren van de badkamer? Maak dan snel een afspraak via onze website onder het kopje contact. U kunt hier ook aangeven waarom u onze adviseur nodig heeft. Tijdens uw bezoek aan onze showroom kunt u inspiratie opdoen voor uw toekomstige badkamer. Onze specialist weet snel uw wensen om te zetten in een prachtige realisatie van de badkamer zonder dat u last krijgt van keuzestress. Uiteindelijk gaat u dagelijks genieten van de badkamer van uw dromen. Lees onze referenties en bekijk alvast de foto’s van onze showroom voor de nodige inspiratie. Wilt u ons wat vragen? Bel ons dan, wij helpen u graag! Ook voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen op telefoonnummer: 0413-262078. Tot dan of tot ziens in onze showroom.

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Contactformulier