badkamer inspiratie

Badkamer Nederasselt

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Van design tot oplevering, Verwijst staat voor het realiseren van uw nieuwe badkamer van A tot Z in regio Nederasselt. Betrekt u een nieuwbouwwoning en kiest u voor een nieuwe badkamer of wilt u uw huidige badkamer renoveren? Voor al uw badkamerwensen komt u naar Verwijst. Plan direct een afspraak in en bespreek uw voorkeuren met onze badkamerspecialisten. Zo weet u zeker dat u een badkamer volledig naar wens verkrijgt!

Een badkamer begint met een goed ontwerp

Met Verwijst kiest u voor passie, kwaliteit én vakmanschap. Als ervaren vakman zeggen wij vaak dat een mooie badkamer begin met een goed ontwerp. Bij Verwijst heeft u de volgende mogelijkheden met betrekking tot het onderwerpen van uw badkamer:

  • Badkamer ontwerpen met één van onze specialisten;
  • Zelf aan de slag met software van SaniNet;
  • Foto insturen van gewenste badkamer.

Door gericht naar u te luisteren, weten wij keer op keer onze klanten van een prachtige badkamer te voorzien. Heeft u nog twijfels over het uiterlijk van uw badkamer? Als badkamerspecialist hebben wij in onze showroom diverse badkamers uitgestald staan in verschillende badkamerstijlen. Ideaal om u zich te oriënteren op een nieuwe badkamer.

Passend sanitair en tegels

Een badkamer is niet compleet zonder passend sanitair en prachtige tegels. Van toiletten tot badmeubels en van vloertegels tot wandtegels, wij bieden alles op het gebied van badkamers, tegels & sanitair. Maak gerust een afspraak en ontdek de mogelijkheden!

Showroom Verwijst

Vlakbij Nederasselt vindt u onze showroom in Uden. Bezoek onze showroom direct of neem contact op voor het maken van een afspraak. Een kleine impressie van de mogelijkheden kunt u alvast verkrijgen via onze pagina op Facebook. Alvast van harte welkom bij Verwijst, dé specialist in badkamers, tegels & sanitair regio Nederasselt!

Contactformulier