Badkamer Modern

Is het tijd voor een nieuwe badkamer? U weet dan ook dat u heel veel verschillende keuzes heeft in badkamers. Een bekende badkamer stijl is de badkamer modern. Deze kenmerkt zich door zijn eenvoudige en strakke afwerkingen. Neutrale kleuren, veel glas en strakke lijnen zijn elementen die we vaak terugzien in deze badkamer. Met een moderne badkamer bent u verzekerd van een tijdloze ruimte waar u lang van kunt genieten. In deze strakke badkamer draait het om het creëren van een ruimtelijk gevoel. Zo geeft de badkamer veel sfeer op een speciale manier. Bent u benieuwd naar de kenmerken, hoe u de badkamer modern inricht of wilt u graag meer inspiratie opdoen? Dan helpen wij van Verwijst u graag!

Badkamer modern én landelijk

Moderne badkamers hebben een strakke en ruimtelijke uitstraling. Zo creëert u al snel een nette en opgeruimde sfeer. Om wat meer warmte in de badkamerstijl te brengen, wordt er vaak gekozen voor kleine, extra elementen in deze ruimte. Denk bijvoorbeeld aan houten wastafels en losstaande, landelijke baden. Wilt u meer weten over deze badkamer? Of is dit helemaal de stijl die u in gedachten heeft? Verwijst helpt u graag met het samenstellen van uw prachtige badkamer.

Een luxe, moderne badkamer

Een moderne badkamer wordt ook vaak aangekleed met luxe elementen. De luxe past ook goed bij de strakke en ruimtelijke uitstraling en is daarom ook een vaak gekozen optie. U kunt uit vele luxe elementen kiezen. Denk bijvoorbeeld aan luxe baden, wastafels en douches die net wat extra’s bieden en van hoge kwaliteit zijn. Zo heeft u heerlijke bubbelbaden of een marmeren wastafel als eyecatcher. Is deze luxe iets voor jou? Wilt u meer weten over de badkamerstijl? Of is dit helemaal de stijl die u in gedachten heeft? Verwijst helpt u dan ook graag met het samenstellen van uw prachtige badkamer. Ook laten wij u graag alle opties zien zodat u gegarandeerd bent van de perfecte badkamer die u voor ogen had.

Neem gerust contact op

Is het tijd voor een nieuwe badkamer? Wilt u uw badkamer totaal in een andere stijl hebben? Heeft u vragen over badkamermeubels, badkamer stijlen of wilt u meer informatie? Dan helpen wij u graag! Verwijst is al jaren gespecialiseerd in badkamer met verschillende stijlen. Wij heten u van harte welkom bij ons in de showroom. U kunt ons vinden in Uden (Bitswijk 31, 5401 JA). Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via info@verwijst.nl of bel gerust naar 0413-262078. Verwijst helpt u graag!

lea tegels in een moderne badkamer.