badkamer inspiratie

Badkamer Loosbroek

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Wilt u graag uw huidige badkamer renoveren? Van badkamerrenovaties tot nieuwe badkamers, Verwijst is úw badkamerspecialist in de omgeving van Loosbroek. Wij staan al ruim 60 jaar voor kwaliteit en professionaliteit op het gebied van badkamers, tegels en sanitair. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons voor het maken van een afspraak. Wij laten direct aan u zien dat u bij Verwijst moet zijn voor uw badkamer in Loosbroek.

Complete badkamers met prachtige badkamerstijlen

In uw badkamer wilt u heerlijk genieten en ontspannen. Sfeer en stijl zijn hierbij essentieel. Tegelijkertijd denken wij aan het comfort van uw badkamer. Met passie voor het vak leveren wij uw droombadkamer op, waarbij rekening wordt gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen op badkamergebied. Verwijst biedt badkamers voor iedere prijsklasse en smaak. U heeft keuze uit de volgende badkamerstijlen:

Heeft u extra wensen ten aanzien van uw nieuwe badkamer? Zoals vloerverwarming of een sunshower? Het is bij ons allemaal mogelijk. Samen met onze vakmensen zorgen wij voor een geweldig resultaat, u verkrijgt dé badkamer van uw dromen.

Bezoek onze showroom

In onze showroom vindt u diverse badkamers overzichtelijk gepresenteerd staan. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden op badkamergebied. Tevens kunnen wij een 3D-ontwerp maken voor dé perfecte indeling van uw badkamer. Onder het kopje over ons leest u hier meer over. Kom gerust eens langs of maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie. Met een ruime badkamershowroom van maar liefst 1200m² heten wij u van harte welkom in Uden, op korte rijafstand van Loosbroek.

Advies voor uw badkamer in Loosbroek

Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor uw nieuwe badkamer. Een kleine impressie van de mogelijkheden kunt u alvast verkrijgen door onze Facebookpagina te bezoeken.

Contactformulier