We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Badkamer Langenboom

Op korte rijafstand van Langenboom zijn wij dé specialist in badkamers, tegels & sanitair. Maak direct een afspraak en ontdek de mogelijkheden!

Wilt u uw badkamer vernieuwen of ombouwen? Wilt u van uw badkamer een ontspannende ruimte maken om intens te genieten? Laat u zich dan helpen door Verwijst. Op korte rijafstand van Langenboom zijn wij dé specialist in badkamers, tegels & sanitair. Op het gebied van badkamers kunt u in onze ruime showroom van 1.200 m² terecht voor:

U vindt in onze showroom de badkamers gepresenteerd staan in verschillende stijlen. U kunt dan denken aan zowel klassiek, modern als tijdloos. Daarnaast denken wij graag met u mee als u uw badkamer naar eigen wens wilt designen. Maak eenvoudig gebruik van badkamerontwerp voor het designen van uw badkamer naar wens. Wij maken vervolgens graag kennis met u om de mogelijkheden te bespreken. U kunt hiervoor een afspraak maken met Verwijst.

Maak van uw badkamer een ontspannende ruimte

Om écht van uw badkamer te kunnen genieten, zijn badkameritems en sanitair producten erg belangrijk. U kunt het zien als details, de finishing touch. De juiste items en producten zijn nodig om uw badkamer volledig af te maken, zodat uw badkamer nét dat beetje extra glans krijgt. U vindt de volgende sanitair producten bij Verwijst:

Wij hebben meer dan 1.000 verschillende tegels

Naast badkamers en sanitair vindt u bij ons prachtige tegels. Met meer dan 1.000 verschillende tegels in het assortiment verkrijgt u altijd een prachtige tegelvloer naar wens. Kom gerust eens langs en bekijk het uitgebreide aanbod!

Verwijst: specialist met alles onder één dak

Benieuwd naar de mogelijkheden van badkamers in de regio Langenboom? Verwijst staat als specialist voor u klaar. Kom langs of neem contact op voor de mogelijkheden!

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.