badkamer inspiratie

Badkamer Haps

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Van badkamerrenovaties tot compleet nieuwe badkamers, Verwijst is dé specialist voor uw badkamer van A tot Z in Haps. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Ga vrijblijvend het gesprek met onze medewerkers aan in de showroom. Hiervoor verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Met een afspraak bent u gewaarborgd van inspiratie, deskundig advies én inzicht in de mogelijkheden voor uw badkamer. Uiteraard bent u ook direct van harte welkom op onze locatie. Op korte rijafstand van Haps vindt u een prachtige showroom van 1200 m² met verschillende gepresenteerde badkamers.

Uitgebreide mogelijkheden voor uw badkamer

Van ontwerp tot realisatie, Verwijst is bij uitstek úw partner in het bouwen van uw droombadkamer. Om uw badkamer volledig af te maken, heeft u keuze uit diverse sanitair producten. Gedacht kan worden aan:

  • Baden, badmeubels;
  • WC’s en douchesets;
  • Kranen en wastafels.

Kortom, samen met onze medewerkers maakt u uw badkamer volledig af.

Waarom Verwijst?

Verwijst is úw specialist in badkamers, tegels & sanitair. Hedendaags bieden wij een ruime ervaring van meer dan zestig in ons vakgebied. U kunt derhalve rekenen op passie, kwaliteit én vakmanschap. Heeft u additionele wensen ten aanzien van uw nieuwe badkamer? Geen probleem. Ga vrijblijvend het gesprek met ons aan voor de mogelijkheden. Om uw nieuwe badkamer naar eigen inzichten te ontwerpen, raden wij aan om gebruik te maken van SaniNet. Met behulp van deze ontwerpsoftware voegt u eenvoudig bepalende elementen toe aan uw badkamer. Heeft u al een ander badkamerdesign in uw gedachten? Stuur direct uw foto in en bespreek vervolgens het design. Ongetwijfeld dat u samen met Verwijst uw droombadkamer realiseert.

Bespreek uw badkamerwensen

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak laten inplannen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Als ervaren badkamerspecialist laten wij graag aan u zien dat u bij Verwijst moet zijn voor uw badkamer in Haps.

Contactformulier