We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Badkamer Gemert

Een nieuwe badkamer uitzoeken in de regio Gemert? Kom langs in de showroom van Verwijst. Maak direct een afspraak via de website!

Bent u een beetje uitgekeken op uw huidige badkamer? Of wilt u wellicht uw badkamer vernieuwen omdat u recent een nieuw huis heeft? Als specialist in badkamers, tegels én sanitair kunt u uitstekend voor een nieuwe badkamer bij Verwijst terecht in de regio Gemert. Onze specialisten helpen graag bij de creatie van de ideale badkamer. In onze showroom zijn de badkamers ingedeeld in de volgende stijlen:

Uiteraard bent u bij Verwijst niet gebonden aan een speciale stijl. Samen met onze adviseur gaat u op zoek naar de badkamer die het beste aansluit op uw wensen. Heeft u iets specifieks in gedachten? Via badkamer ontwerp kunt u alvast een ontwerp realiseren. Daarnaast kunt u natuurlijk ook direct een afspraak maken via de telefoon of mail. Neem hiervoor contact met ons op. In onze showroom plannen we vervolgens een afspraak, zodat we alle wensen ten behoeve van uw badkamer meenemen in het ontwerp.

Complete badkamer

De badkamer ontleent zich ideaal als rustmoment voor uzelf. Wij maken écht relaxen mogelijk met bepaalde items. Bij Verwijst kunt u onder andere terecht voor:

  • Sunshower;
  • Vloerverwarming;
  • TV of muziek in de badkamer.

Tevens bieden wij topkwaliteit producten van Geberit en Villeroy & Boch. Met deze speciale items voegt u een extra dimensie aan uw badkamer!

Sanitair & Tegels Gemert

Verwijst heeft zich behalve badkamers ook gespecialiseerd in tegels en sanitair. In onze showroom vindt u bijvoorbeeld meer dan 1000 verschillende tegels. Ongetwijfeld dat wij voor uw tegelvloer de perfecte tegel hebben. Ook biedt Verwijst diverse sanitair producten. U kunt dan onder andere denken aan baden, badmeubels, toiletten en wastafels. Bezoek onze showroom in de regio Gemert voor uw badkamer, nieuwe tegels of sanitair producten. Wij plannen graag een afspraak in om uw wensen waar te maken!

Badkamer Gemert - Sanitair Gemert - Tegels Gemert

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.