badkamer inspiratie

Badkamer Geldrop

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Droomt u stiekem van een gloednieuwe badkamer? Heeft u al iets in uw gedachten of wilt u inspiratie op doen in een omgeving met veel keuzes? Voor dé perfecte badkamer in regio Geldrop komt u langs bij Verwijst. In onze showroom vindt u een variatie aan keuzes, zodat u een overweldigend aanbod treft. De volgende badkamerstijlen staan centraal in onze showroom:

Iedere badkamer straalt een andere sfeer uit. Afhankelijk van uw wensen stellen we gezamenlijk een badkamer op die volledig uitstraalt wat u wenst. Comfort, rust of ongekende luxe: in omgeving Geldrop leveren wij voor iedere wens een badkamer op maat, zonder dat u concessies hoeft te doen.

Verwijst: nét dat beetje extra!

Wij leveren nét het beetje extra als echte badkamerspecialist. Zo bieden wij diverse speciale badkameritems en laten wij u vrij in de keuze wie u kiest voor installatie van de badkamer. Producten die uw badkamer nog aangenamer maken, zijn bijvoorbeeld:

  • Een sunshower;
  • Geberit Acuaclean toilet;
  • V&B DirectFlush.

Tegels & Sanitair Geldrop

In onze showroom vindt u daarnaast een ruime keuze aan tegels en sanitair. Heeft u hulp nodig voor de juiste invulling van uw badkamer, toilet of huiskamer? Onze adviseurs helpen u graag met een advies op maat. Samen zorgen we ervoor dat we de gewenste sfeer en uitstraling bij u thuis creëren!

Kom langs in de showroom

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Kom langs in de showroom of maak een afspraak via contact. Verwijst is de specialist voor uw badkamer, tegels en sanitair in regio Geldrop! Volgt u Verwijst al op Facebook? Volg ons en blijf op de hoogte van mooie acties en meer. Alvast tot ziens in onze showroom!

In onze sanitairwinkel in Uden , op slecht een half uurtje rijden vanaf Geldrop, loopt u van voor naar achter waar u veel inspiratie kunt opdoen. Onze inspiratie-badkamers nemen u mee in de nieuwste trends. Romantisch, tijdloos, strak en modern, wij hebben het allemaal. U treft bij ons ook diverse voorbeelden om ruimte te besparen en tips om echte eyecatchers te plaatsen in uw badkamer. Verwijst biedt een verfrissende en verrassende kijk op het realiseren van uw badkamer. Uiteraard is er volop keuze uit gangbare kleuren en materialen. Wij laten u daarnaast ook graag verrassende combinaties zien, waarmee uw badkamer helemaal uniek wordt. Want ook in rustige kleuren zijn mooie combinaties mogelijk die uw badkamer uniek maken.

Contactformulier