Badkamer Geldrop

badkamer sanitair

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Droomt u stiekem van een gloednieuwe badkamer? Heeft u al iets in uw gedachten of wilt u inspiratie op doen in een omgeving met veel keuzes? Voor dé perfecte badkamer in regio Geldrop komt u langs bij Verwijst. In onze showroom vindt u een variatie aan keuzes, zodat u een overweldigend aanbod treft. De volgende badkamerstijlen staan centraal in onze showroom:

Iedere badkamer straalt een andere sfeer uit. Afhankelijk van uw wensen stellen we gezamenlijk een badkamer op die volledig uitstraalt wat u wenst. Comfort, rust of ongekende luxe: in omgeving Geldrop leveren wij voor iedere wens een badkamer op maat, zonder dat u concessies hoeft te doen.

Verwijst: nét dat beetje extra!

Wij leveren nét het beetje extra als echte badkamerspecialist. Zo bieden wij diverse speciale badkameritems en laten wij u vrij in de keuze wie u kiest voor installatie van de badkamer. Producten die uw badkamer nog aangenamer maken, zijn bijvoorbeeld:

  • Een sunshower;
  • Geberit Acuaclean toilet;
  • V&B DirectFlush.

Tegels & Sanitair Geldrop

In onze showroom vindt u daarnaast een ruime keuze aan tegels en sanitair. Heeft u hulp nodig voor de juiste invulling van uw badkamer, toilet of huiskamer? Onze adviseurs helpen u graag met een advies op maat. Samen zorgen we ervoor dat we de gewenste sfeer en uitstraling bij u thuis creëren!

Kom langs in de showroom

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Kom langs in de showroom of maak een afspraak via contact. Verwijst is ‘de specialist voor uw badkamer, tegels en sanitair in regio Geldrop! Volgt u Verwijst al op Facebook? Volg ons en blijf op de hoogte van mooie acties en meer. Alvast tot ziens in onze showroom!

Contactformulier