We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Badkamer Geldrop

Wilt u een nieuwe badkamer in de regio geldrop aanschaffen? Kom langs bij Verwijst, wij zijn de badkamer-, sanitair én tegelspecialist!

Droomt u stiekem van een gloednieuwe badkamer? Heeft u al iets in uw gedachten of wilt u inspiratie op doen in een omgeving met veel keuzes? Voor dé perfecte badkamer komt u langs bij Verwijst in de regio Geldrop. In onze showrooms vindt u een variatie aan keuzes, zodat u een overweldigend aanbod treft. De volgende badkamerstijlen staan centraal in onze showrooms:

Iedere badkamer straalt een andere sfeer uit. Afhankelijk van uw wensen stellen we gezamenlijk een badkamer op die volledig uitstraalt wat u wenst. Comfort, rust of ongekende luxe: voor iedere wens leveren wij een badkamer op maat, zonder dat u concessies hoeft te doen.

Verwijst: nét dat beetje extra!

Wij leveren nét het beetje extra als echte badkamerspecialist. Zo bieden wij diverse speciale badkameritems en laten wij u vrij in de keuze wie u kiest voor installatie van de badkamer. Producten die uw badkamer nog aangenamer maken, zijn bijvoorbeeld:

  • Een sunshower;
  • Geberit Acuaclean toilet;
  • V&B DirectFlush.

Tegels & Sanitair Geldrop

In onze showroom vindt u daarnaast een ruime keuze aan tegels en sanitair. Heeft u hulp nodig voor de juiste invulling van uw badkamer, toilet of huiskamer? Onze adviseurs helpen u graag met een advies op maat. Samen zorgen we ervoor dat we de gewenste sfeer en uitstraling bij u thuis creëren!

Kom langs in de showroom

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Kom langs in de showroom of maak een afspraak via contact. Verwijst is dé specialist voor uw badkamer, tegel en sanitair in de regio Geldrop! Volgt u Verwijst al op Facebook? Volg ons en blijf op de hoogte van mooie acties en meer. Alvast tot ziens in een van onze showrooms!

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.