badkamer inspiratie

Badkamer Escharen

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Verwijst is dé badkamerspecialist voor uw badkamer, tegels en sanitair in regio Escharen. Ons assortiment van badkamers, sanitair en tegels is één van de grootste van Noord-Brabant. U kunt daarom uitstekend bij onze ervaren adviseurs terecht voor passend advies aangaande het vernieuwen of renoveren van uw badkamer. Benieuwd? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in. Wij helpen u graag voor uw nieuwe badkamer in de omgeving van Escharen.

Tijdloos of modern

Onze adviseurs zijn op de hoogte van de huidige trends en ontwikkelingen op badkamergebied. Derhalve geven wij u altijd passend advies omtrent badkamerstijlen. Met de juiste badkamerstijl laat u een sfeer uitstralen die bij u past. U kunt kiezen voor één van de volgende stijlen:

Ontwerp zelf

Weet u al hoe uw badkamer eruit moet komen te zien? Heeft u al ideeën voor uw nieuwe badkamer? Een mooie badkamer begint met een goed ontwerp. Met onze gratis tool, badkamer ontwerp, kunt u alvast een ontwerp maken van uw droombadkamer. U krijgt hierna een bericht met meer informatie omtrent uw ontwerp. Vervolgens is het mogelijk om een afspraak te maken in de showroom. Onze adviseurs bespreken graag het ontwerp met u. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een afspraak te plannen en langs te komen in onze showroom. Samen met onze ervaren adviseurs wordt uw droombadkamer samengesteld.

Contacteer ons

Onze adviseurs staan klaar om u te helpen. U bent van harte welkom in onze showroom. Om met ons in contact te komen, vult u het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ook bellen naar 0413-262078. Voor een impressie van de vele badkamers die wij hebben mogen verwezenlijken, kunt u een kijkje nemen op onze Facebookpagina. Wij laten graag aan u zien dat wij dé badkamerspecialist voor uw badkamer in Escharen en omstreken zijn.

In onze sanitairwinkel in Uden , op slechts ee kwartier rijden vanaf Escharen, loopt u van voor naar achter waar u veel inspiratie kunt opdoen. Onze inspiratie-badkamers nemen u mee in de nieuwste trends. Romantisch, tijdloos, strak en modern, wij hebben het allemaal. U treft bij ons ook diverse voorbeelden om ruimte te besparen en tips om echte eyecatchers te plaatsen in uw badkamer. Verwijst biedt een verfrissende en verrassende kijk op het realiseren van uw badkamer. Uiteraard is er volop keuze uit gangbare kleuren en materialen. Wij laten u daarnaast ook graag verrassende combinaties zien, waarmee uw badkamer helemaal uniek wordt. Want ook in rustige kleuren zijn mooie combinaties mogelijk die uw badkamer uniek maken.

Contactformulier