badkamer inspiratie

Badkamer Elsendorp

Woont u in de omgeving van Elsendorp en wilt u een nieuwe badkamer? Gevestigd in Uden is Verwijst bij uitstek úw badkamerspecialist. Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom voor de mogelijkheden. Op locatie vindt u namelijk een uitgebreide uitstalling van prachtige badkamerstijlen. Ideaal om alvast kennis te maken met diverse mogelijkheden op badkamergebied. Maak vrijblijvend een afspraak, wij staan te trappelen om u van passend advies te voorzien.

Moderne of tijdloze badkamer

Onze adviseurs beschikken over een up-to-date kennis omtrent de laatste ontwikkelingen op badkamergebied. Hiervoor houden wij de nieuwste trends nauwlettend in de gaten. Op korte rijafstand van Elsendorp kunnen wij u daarom uitstekend adviseren over mogelijke badkamerstijlen bij u thuis. U kunt bij ons kiezen uit de volgende basisstijlen:

Gratis badkamer ontwerp

Heeft u al ideeën? Weet u al hoe uw droombadkamer eruit moet komen te zien? Met onze gratis tool, badkamer ontwerp, kunt u alvast een ontwerp maken. Een mooie badkamer begint immers bij het ontwerp. Nadien krijgt u een bericht met meer informatie over het ontwerp. Hierna kunt u een afspraak maken om het ontwerp te bespreken, zodat alles perfect is en uw badkamer zonder problemen gerealiseerd kan worden. Natuurlijk kunt u ook meteen in onze showroom terecht. Onze ervaren adviseurs helpen u dan met het samenstellen van uw badkamer.

De specialist voor badkamers vlakbij Elsendorp

Met meer dan zestig jaar aan ervaring is elke wens te realiseren. Of het nu een kleine badkamer betreft of een ruime badkamer, er zijn volop mogelijkheden. Vanuit de regio Elsendorp ligt Uden op korte rijafstand. Op onze contact pagina vindt u een routeplanner om de exacte reistijd te bepalen. Ook kunt u via het contactformulier aangeven of u onze showroom wilt bezoeken. Onze ervaren adviseurs werken met passie, kwaliteit en vakmanschap. U kunt de gehele verbouwing overlaten aan onze vakmannen, maar ook voor de doe-het-zelver reserveren wij de tijd voor een bezoek aan de showroom. Met het samenstellen van een badkamer samen met onze adviseurs begint de voorpret. Uiteindelijk komt de badkamer van uw dromen in zicht en kunt u bijna niet wachten tot deze klaar is. Onze vakmannen realiseren de badkamer binnen de afgesproken tijd zodat u snel kunt genieten.

Bel ons wanneer u vragen heeft of informatie wilt inwinnen op telefoonnummer: 0413-262078. Wij helpen u graag. Tot ziens in onze showroom!

In onze sanitairwinkel in Uden loopt u van voor naar achter waar u veel inspiratie kunt opdoen. Onze inspiratie-badkamers nemen u mee in de nieuwste trends. Romantisch, tijdloos, strak en modern, wij hebben het allemaal. U treft bij ons ook diverse voorbeelden om ruimte te besparen en tips om echte eyecatchers te plaatsen in uw badkamer. Verwijst biedt een verfrissende en verrassende kijk op het realiseren van uw badkamer. Uiteraard is er volop keuze uit gangbare kleuren en materialen. Wij laten u daarnaast ook graag verrassende combinaties zien, waarmee uw badkamer helemaal uniek wordt. Want ook in rustige kleuren zijn mooie combinaties mogelijk die uw badkamer uniek maken.

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Contactformulier