Badkamer Deurne

badkamer sanitair

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Van moderne badkamers tot tijdloze badkamers, Verwijst is úw badkamerspecialist in regio Deurne. In onze showroom vindt u prachtige badkameropstellingen gepresenteerd staan. Ideaal om alvast kennis te maken met diverse mogelijkheden op badkamergebied. Maak daarom direct een afspraak in de showroom of kom langs. Onze badkamerspecialisten staan te trappelen om u te helpen voor uw badkamer in Deurne en omgeving.

Van ontwerp tot realisatie in Deurne

Verwijst is een alleskunner op badkamergebied in de omgeving van Deurne. U kiest met ons voor alles onder één dak; van ontwerp tot realisatie. Hedendaags hebben wij al vele prachtige badkamers mogen opleveren voor onze klanten. U kunt rekenen op de volgende kenmerken:

  • Een ruime ervaring van 60 jaar;
  • Ongekende passie gecombineerd met kwaliteit en vakmanschap;
  • Een prachtige showroom van 1.200 m².

Badkamer Deurne

Zoveel mensen, zoveel wensen. Wat is uw badkamer wens? Wilt u graag een:

  • Moderne badkamer
  • Tijdloze badkamer
  • Design badkamer

Een moderne badkamer kenmerkt zich door eenvoud, sfeer en hoge kwaliteit. Modern en strak, zonder concessies omtrent de vormgeving. De belangrijkste elementen van een moderne badkamer zijn: overtuigend, krachtig en minimalistisch.

De tijdloze badkamer vraagt om weinig poespas. De elementen zijn tijdloos en het ontwerp is hedendaags. Het comfort ligt hoog in deze badkamer en wordt vaak aangevuld met bijvoorbeeld vloerverwarming en/of een sunshower.

De design badkamer kenmerkt zich door haar uitgesproken stijl. Geheel naar wens wordt deze badkamer gerealiseerd met moderne architectuur en is voorzien van alle luxe die u wenst.

Maak gebruik van badkamer ontwerp

Wij begrijpen het goed indien u extra elementen aan uw badkamer wilt toevoegen. U wilt immers een badkamer die volledig voldoet aan uw wensen. Zonder concessies een échte relaxruimte waar u even tot rust kunt komen. Om alles uit uw badkamer te halen, raden wij aan om gebruik te maken van badkamer ontwerp. Middels deze online tool kunt u met vereenvoudigde software van SaniNet makkelijk uw droombadkamer ontwerpen. Uiteraard is het ook mogelijk om in de showroom uw wensen met onze badkamerspecialisten te bespreken. Zo weet u zeker dat u een badkamer verkrijgt conform uw wensen.

Verder kunt u kiezen voor luxe items om uw badkamer te voorzien van een extra glans. Net dat éne beetje extra om tot rust te komen. Gedacht kan worden aan elektrische vloerwarming en sunshowers.

Dé specialist voor uw badkamer in Deurne

Kom naar Verwijst voor een bezoek aan de 1200m² showroom voor meer inspiratie. Uw badkamer is en blijft een ruimte waar u veel tijd in doorbrengt. Daarom is het belangrijk dat uw badkamer is uitgerust met de meubels en sanitair die u prefereert. Samen met de adviseurs van Verwijst creëert u uw eigen spa beleving. U kunt uw badkamer aanvullen met specifieke items zoals een sunshower of vloerverwarming. Elke dag genieten en tot rust komen in uw badkamer geeft u het broodnodige rustmoment voor een algehele gezondheid. Wacht niet langer en maak een afspraak via onze website of bel ons. Wij maken graag onze tijd voor u vrij. Tot ziens.

Contactformulier