badkamer inspiratie

Badkamer Deurne

Van moderne badkamers tot tijdloze badkamers, Verwijst is úw badkamerspecialist in regio Deurne. In onze showroom vindt u prachtige badkameropstellingen gepresenteerd staan. Ideaal om alvast kennis te maken met diverse mogelijkheden op badkamergebied. Maak daarom direct een afspraak in de showroom of kom langs. Onze badkamerspecialisten staan te trappelen om u te helpen voor uw badkamer in Deurne en omgeving.

Van ontwerp tot realisatie in Deurne

Verwijst is een alleskunner op badkamergebied in de omgeving van Deurne. U kiest met ons voor alles onder één dak; van ontwerp tot realisatie. Hedendaags hebben wij al vele prachtige badkamers mogen opleveren voor onze klanten. U kunt rekenen op de volgende kenmerken:

  • Een ruime ervaring van 60 jaar;
  • Ongekende passie gecombineerd met kwaliteit en vakmanschap;
  • Een prachtige showroom van 1.200 m².

Badkamer Deurne

Zoveel mensen, zoveel wensen. Wat is uw badkamer wens? Wilt u graag een:

Een moderne badkamer kenmerkt zich door eenvoud, sfeer en hoge kwaliteit. Modern en strak, zonder concessies omtrent de vormgeving. De belangrijkste elementen van een moderne badkamer zijn: overtuigend, krachtig en minimalistisch.

De tijdloze badkamer vraagt om weinig poespas. De elementen zijn tijdloos en het ontwerp is hedendaags. Het comfort ligt hoog in deze badkamer en wordt vaak aangevuld met bijvoorbeeld vloerverwarming en/of een sunshower.

De design badkamer kenmerkt zich door haar uitgesproken stijl. Geheel naar wens wordt deze badkamer gerealiseerd met moderne architectuur en is voorzien van alle luxe die u wenst.

Maak gebruik van badkamer ontwerp

Wij begrijpen het goed indien u extra elementen aan uw badkamer wilt toevoegen. U wilt immers een badkamer die volledig voldoet aan uw wensen. Zonder concessies een échte relaxruimte waar u even tot rust kunt komen. Om alles uit uw badkamer te halen, raden wij aan om gebruik te maken van badkamer ontwerp. Middels deze online tool kunt u met vereenvoudigde software van SaniNet makkelijk uw droombadkamer ontwerpen. Uiteraard is het ook mogelijk om in de showroom uw wensen met onze badkamerspecialisten te bespreken. Zo weet u zeker dat u een badkamer verkrijgt conform uw wensen.

Verder kunt u kiezen voor luxe items om uw badkamer te voorzien van een extra glans. Net dat éne beetje extra om tot rust te komen. Gedacht kan worden aan elektrische vloerwarming en sunshowers.

Weet u al welke stijl badkamer u wilt?

Heeft u zelf al ideeën over welke badkamer uw voorkeur heeft? Of twijfelt u nog over het ontwerp? Wilt u rekening houden met de jaren die gaan komen of wordt het een badkamer voor de nog kleine kinderen? Zoveel belangrijke motieven om rekening mee te houden. Daarom zullen onze adviseurs rekening houden met uw wensen en de omstandigheden. De badkamer is een ruimte waar u veel tijd in gaat doorbrengen. U begint er de dag en u eindigt er de dag. Wilt u extra items aanvullen in uw badkamer zoals een Sunshower of een bubbelbad zodat u uw eigen spa beleving creëert? Een heerlijke regendouche of juist een massage douche? Het is belangrijk om deze zaken met onze adviseur te bespreken. Is het realiseerbaar? Of moeten er bijvoorbeeld extra leidingen worden gelegd?

Wilt u eerst onze showroom bezoeken voordat u uw plannen voor een nieuwe badkamer gaat realiseren?

Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom te Uden. Op korte rijafstand van Deurne kunt u onze showroom bezoeken. Hiervoor kunt u gebruik maken van ons contactformulier. U kunt daarin aangeven waarnaar u op zoek bent en u graag met onze adviseurs wilt afspreken. Natuurlijk kunt u ook bellen met onze klantenservice voor het maken van een afspraak. Wij reserveren dan de tijd voor u! Tot ziens in onze showroom.

 

In onze sanitairwinkel in Uden loopt u van voor naar achter waar u veel inspiratie kunt opdoen. Onze inspiratie-badkamers nemen u mee in de nieuwste trends. Romantisch, tijdloos, strak en modern, wij hebben het allemaal. U treft bij ons ook diverse voorbeelden om ruimte te besparen en tips om echte eyecatchers te plaatsen in uw badkamer. Verwijst biedt een verfrissende en verrassende kijk op het realiseren van uw badkamer. Uiteraard is er volop keuze uit gangbare kleuren en materialen. Wij laten u daarnaast ook graag verrassende combinaties zien, waarmee uw badkamer helemaal uniek wordt. Want ook in rustige kleuren zijn mooie combinaties mogelijk die uw badkamer uniek maken.

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Contactformulier