Badkamer Deurne

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Van moderne badkamers tot tijdloze badkamers, Verwijst is úw badkamerspecialist in regio Deurne. In onze showroom vindt u prachtige badkameropstellingen gepresenteerd staan. Ideaal om alvast kennis te maken met diverse mogelijkheden op badkamergebied. Maak daarom direct een afspraak in de showroom of kom langs. Onze badkamerspecialisten staan te trappelen om u te helpen voor uw badkamer in Deurne en omgeving.

Van ontwerp tot realisatie in Deurne

Verwijst is een alleskunner op badkamergebied in de omgeving van Deurne. U kiest met ons voor alles onder één dak; van ontwerp tot realisatie. Hedendaags hebben wij al vele prachtige badkamers mogen opleveren voor onze klanten. U kunt rekenen op de volgende kenmerken:

  • Een ruime ervaring van 60 jaar;
  • Ongekende passie gecombineerd met kwaliteit en vakmanschap;
  • Een prachtige showroom van 1.200 m².

Maak gebruik van badkamer ontwerp

Wij begrijpen het goed indien u extra elementen aan uw badkamer wilt toevoegen. U wilt immers een badkamer die volledig voldoet aan uw wensen. Zonder concessies een échte relaxruimte waar u even tot rust kunt komen. Om alles uit uw badkamer te halen, raden wij aan om gebruik te maken van badkamer ontwerp. Middels deze online tool kunt u met vereenvoudigde software van SaniNet makkelijk uw droombadkamer ontwerpen. Uiteraard is het ook mogelijk om in de showroom uw wensen met onze badkamerspecialisten te bespreken. Zo weet u zeker dat u een badkamer verkrijgt conform uw wensen.

Verder kunt u kiezen voor luxe items om uw badkamer te voorzien van een extra glans. Net dat éne beetje extra om tot rust te komen. Gedacht kan worden aan elektrische vloerwarming en sunshowers.

Dé specialist voor uw badkamer in Deurne

U bent bij Verwijst aan het juiste adres voor uw badkamer in regio Deurne. Maak direct een afspraak en laat u adviseren door onze badkamerspecialisten!

Contactformulier