We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Badkamer Den Bosch

Bent u woonachtig in omgeving Den Bosch en wilt u een nieuwe badkamer? Kom een kijkje nemen in de showroom van Verwijst en laat u vrijblijvend adviseren!

Bent u woonachtig in omgeving Den Bosch en wilt u een nieuwe badkamer? Kom een kijkje nemen in de showroom van Verwijst. Het assortiment van badkamers, sanitair en tegels is één van de grootste van Noord-Brabant. Verder bent u bij Verwijst gewaarborgd van ervaren adviseurs. Onze specialisten weten daarom altijd een passend advies te verstrekken voor het vernieuwen of renoveren van uw badkamer.

Dé juiste badkamerstijl straalt sfeer uit

Onze adviseurs beschikken over een up-to-date kennis omtrent alle trends en ontwikkelingen op badkamergebied. Wij kunnen u derhalve uitstekende adviseren over badkamerstijlen. Met de juiste badkamerstijl laat u een sfeer uitstralen die bij u past. U kunt kiezen voor één van de volgende stijlen:

Gratis ontwerp van uw droombadkamer

Heeft u al ideeën voor uw nieuwe badkamer? Een mooie badkamer ontstaat vanuit een goed ontwerp. Met onze gratis tool, badkamerontwerp, kunt u alvast een ontwerp maken van uw droombadkamer. Nadien verkrijgt u een bericht met meer informatie omtrent het nieuwe ontwerp. Vervolgens is het mogelijk om een afspraak te maken in de showroom om het ontwerp te bespreken. Natuurlijk kunt u ook direct in onze showroom terecht. Samen met ervaren adviseurs wordt uw badkamer samengesteld.

Úw sanitairspecialist in regio Den Bosch

Wilt u uw sanitair vervangen? Bij Verwijst verkopen wij badmeubels, spiegelkasten, baden, douchesets, kranen, verwarming en toiletten. Indien gewenst kunt u ook bij ons terecht voor minder gerenommeerde merken. Bezoek gerust eens één van onze showrooms. Ongetwijfeld vindt u bij ons dé juiste producten!

Meer dan 1.000 tegels in voorraad

Bij Verwijst verkopen wij tevens wandtegels, vloertegels en keramisch parket. In ons assortiment van tegels verkopen wij zowel A als opkomende merken. U kunt onder andere denken aan:

Neem contact met ons op

U bent van harte welkom in onze showrooms. Onze adviseurs staan voor u klaar met een deskundig advies. U kunt ook met ons in contact komen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Verwijst: dé badkamerspecialist in regio Den Bosch!

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.