We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Badkamer Den Bosch

Ontwerp en bouw uw badkamer in de regio Den Bosch samen met Verwijst. Neem contact met ons op voor alle badkamer mogelijkheden!

Bent u woonachtig in de omgeving van Den Bosch en wilt u een nieuwe badkamer? Komt een kijkje nemen in één van de showrooms van Verwijst. Ons assortiment van badkamers, tegels en sanitair is één van de grootste van Noord-Brabant. Het team bestaat uit deskundige adviseurs met up-to-date kennis. Hierdoor kunnen wij samen met u een mooie invulling geven aan uw nieuwe badkamer.

Kies de juiste stijl voor uw badkamer

Bij ons kunt u kijken welke badkamerstijl bij u past. In de showrooms ziet u diverse voorbeelden. Wij hebben de volgende verdeling in badkamerstijlen:

  • Modern;
  • Klassiek;
  • Tijdloos;
  • Design.

Tijdens een gesprek bespreken we uw wensen. Op deze manier kunt u kiezen voor een badkamer die volledig bij u past.

Gratis ontwerp van uw droombadkamer

Een mooie badkamer ontstaat vanuit een goed ontwerp. Bij Verwijst kunt u met één van onze badkamerspecialisten een gratis ontwerp laten maken. U krijgt nadien een e-mailbericht met het internetadres waarop u uw badkamer kunt bekijken. Mocht het helemaal naar wens zijn, dan kunt u een afspraak maken om uw droombadkamer te laten verwezenlijken.

Meer dan 1.000 verschillende tegels

Bij Verwijst verkopen wij tevens wandtegels, vloertegels en keramisch parket. In ons assortiment van meer dan 1.000 verschillende tegels verkopen wij veel merken, onder andere:

Sanitair specialist

Wilt u uw sanitair vervangen? Bij Verwijst verkopen we badmeubels, spiegelkasten, baden, douchesets, kranen, verwarming en toiletten. Indien gewenst beschikken wij ook over B-merken. Genoeg redenen dus om eens langs te komen in één van onze showrooms.

Neem contact met ons op

U bent van harte welkom in onze showrooms. Onze adviseurs staan voor u klaar met een deskundig advies. U kunt ook met ons in contact komen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummers 0493-311026 en 0413-262078.

Badkamer Den Bosch - Tegels Den Bosch - Sanitair Den Bosch

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.