Badkamer Cuijk

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Op korte rijafstand van Cuijk vindt u bij Verwijst voor iedere smaak en woning een passende badkamer. Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe badkamer voor uw nieuwbouwwoning? Of wilt u uw huidige badkamer verbouwen? In onze showroom vindt u de volgende badkamerstijlen:

Wij spelen in op nieuwe trends

Heeft u bijzondere wensen ten aanzien van uw nieuwe badkamer in Cuijk of omgeving? Tegenwoordig is het zeer populair om in uw badkamer een TV of radio te laten plaatsen. Bij Verwijst kunnen wij uw badkamer voorzien van een waterbestendige TV. Aquasound badkamer TV’s zijn verkrijgbaar van 17” tot 26” inch en bieden een helder beeld en mooi geluid.

Ook voor luxe badkameritems en sanitair

Naast badkamers en bijzondere badkameritems kunt u bij ons terecht voor bijpassend sanitair. Zo hebben wij bijvoorbeeld prachtige toiletten zonder spoelranden in ons assortiment opgenomen. De voordelen hiervan zijn:

  • Hygiënisch: er blijft geen restmateriaal achter onder de spoelrand;
  • De hele binnenzijde van het toilet wordt gespoeld;
  • De waterloop gaat nauwkeurig en spatvrij onder de rand van het toilet;
  • Waterbesparend: een spoeling gebruikt slechts 3 of 4,5 liter water.

Aangepaste badkamers

Bent u minder valide en heeft u behoefte aan een aangepaste badkamer? Bij Verwijst kunnen wij u helpen zonder dat u concessies hoeft te doen aan de badkamerstijl. Linido heeft een breed assortiment van hulpmiddelen voor de badkamer en biedt voor iedere situatie een passende oplossing.

Bezoek onze showroom

U kunt natuurlijk altijd onze showroom in Uden binnenlopen voor badkameradvies. Wilt u echter zekerheid hebben om met een adviseur aan tafel te zitten voor inspiratie en inzicht in de mogelijkheden? Maak dan een afspraak via het contactformulier. Verwijst: voor uw badkamer in regio Cuijk.

Contactformulier