badkamer inspiratie

Badkamer Cuijk

Op korte rijafstand van Cuijk vindt u bij Verwijst voor iedere smaak en woning een passende badkamer. Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe badkamer voor uw nieuwbouwwoning? Of wilt u uw huidige badkamer verbouwen? In onze showroom vindt u de volgende badkamerstijlen:

Wij spelen in op nieuwe trends

Heeft u bijzondere wensen ten aanzien van uw nieuwe badkamer in Cuijk of omgeving? Tegenwoordig is het zeer populair om in uw badkamer een TV of radio te laten plaatsen. Bij Verwijst kunnen wij uw badkamer voorzien van een waterbestendige TV. Aquasound badkamer TV’s zijn verkrijgbaar van 17” tot 26” inch en bieden een helder beeld en mooi geluid.

Ook voor luxe badkameritems en sanitair

Naast badkamers en bijzondere badkameritems kunt u bij ons terecht voor bijpassend sanitair. Zo hebben wij bijvoorbeeld prachtige toiletten zonder spoelranden in ons assortiment opgenomen. De voordelen hiervan zijn:

  • Hygiënisch: er blijft geen restmateriaal achter onder de spoelrand;
  • De hele binnenzijde van het toilet wordt gespoeld;
  • De waterloop gaat nauwkeurig en spatvrij onder de rand van het toilet;
  • Waterbesparend: een spoeling gebruikt slechts 3 of 4,5 liter water.

Aangepaste badkamers

Bent u minder valide en heeft u behoefte aan een aangepaste badkamer? Bij Verwijst kunnen wij u helpen zonder dat u concessies hoeft te doen aan de badkamerstijl. Linido heeft een breed assortiment van hulpmiddelen voor de badkamer en biedt voor iedere situatie een passende oplossing.

Bezoek onze showroom

Soms zijn de keuzemogelijkheden zo groot dat er keuzestress ontstaat. Door het enorme aanbod wordt het kiezen voor de juiste tegels, sanitair en meubels een opgave. Daar weten onze adviseurs wel raad mee. Wanneer u de showroom bezoekt kunt u met eigen ogen bekijken of een bepaalde trend bij u en uw woning past. Soms kan een foto een totaal andere beleving creëren dan de werkelijkheid. De keuze voor tegels, sanitair en de meubels geven een badkamer haar eigen unieke uitstraling.

Wat spreekt u aan? De prachtige zwarte tegels of juist de marmerlook of het keramisch parket? Een belangrijke keuze omdat immers elke dag veel tijd gaat doorbrengen in deze ruimte. Bent u het type dat graag onder de douche springt of liever een rustmoment creëert in een ligbad? Of wilt u de ultieme spa beleving? Onze adviseurs kunnen uw wensen omzetten in een prachtige badkamer met al uw voorkeuren. Op korte afstand van Cuijk kunt u de showroom in Uden bezoeken. Maak

gebruik van het contactformulier om uw bezoek te plannen. Onze adviseurs willen graag de tijd reserveren voor uw bezoek. Inspiratie opdoen en uw wensen kenbaar maken voordat u uiteindelijk de beslissing gaat nemen. Maak nu een afspraak. Wij zien u graag in onze showroom! Tot dan.

 

In onze sanitairwinkel in Uden loopt u van voor naar achter waar u veel inspiratie kunt opdoen. Onze inspiratie-badkamers nemen u mee in de nieuwste trends. Romantisch, tijdloos, strak en modern, wij hebben het allemaal. U treft bij ons ook diverse voorbeelden om ruimte te besparen en tips om echte eyecatchers te plaatsen in uw badkamer. Verwijst biedt een verfrissende en verrassende kijk op het realiseren van uw badkamer. Uiteraard is er volop keuze uit gangbare kleuren en materialen. Wij laten u daarnaast ook graag verrassende combinaties zien, waarmee uw badkamer helemaal uniek wordt. Want ook in rustige kleuren zijn mooie combinaties mogelijk die uw badkamer uniek maken.

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Contactformulier