badkamer inspiratie

Badkamer Berlicum

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Verwijst is dé badkamerspecialist voor een nieuwe badkamer bij u thuis in Berlicum. Wij staan voor u klaar op het gebied van badkamers, tegels en sanitair. Kom gerust eens langs in onze showroom om te kijken naar prachtige gepresenteerde badkameropstellingen. Zo maakt u alvast kennis met diverse mogelijkheden op badkamergebied. Voor het maken van een afspraak verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag bij de realisatie van uw droombadkamer.

Van begin tot eind

Verwijst is een alleskunner op badkamergebied in de omgeving van Berlicum. Wij bieden alles onder een dak; van het ontwerp tot de realisatie. U hoeft hierdoor maar met één partij te werken. Dit betekent slechts één aanspreekpunt voor het gehele project. Wij hebben al vele prachtige badkamers mogen opleveren aan onze klanten. Om te beginnen kunt u bij ons kiezen uit de volgende stijlen:

Begin alvast met badkamer ontwerp

U wilt natuurlijk dat uw badkamer volledig aan uw wensen voldoet. Om alles uit uw badkamer te halen, raden wij aan om gebruik te maken van badkamer ontwerp. Met deze online tool kunt u op een eenvoudige manier uw droombadkamer ontwerpen. Wilt u net een beetje extra sfeer toevoegen? Kies dan voor luxe items om uw badkamer af te maken. Bijvoorbeeld elektrische vloerverwarming of een sunshower. Uiteraard is het ook mogelijk om in de showroom uw wensen te bespreken met onze badkamerdeskundige.

Maak een afspraak

Bij Verwijst ben u aan het juiste adres voor uw badkamer in regio Berlicum. Maak een afspraak, zodat wij u kunnen helpen met het realiseren van uw droombadkamer. Om alvast kennis te maken met diverse mogelijkheden, kunt u terecht op onze Facebookpagina.

 

In onze sanitairwinkel in Uden loopt u van voor naar achter waar u veel inspiratie kunt opdoen. Onze inspiratie-badkamers nemen u mee in de nieuwste trends. Romantisch, tijdloos, strak en modern, wij hebben het allemaal. U treft bij ons ook diverse voorbeelden om ruimte te besparen en tips om echte eyecatchers te plaatsen in uw badkamer. Verwijst biedt een verfrissende en verrassende kijk op het realiseren van uw badkamer. Uiteraard is er volop keuze uit gangbare kleuren en materialen. Wij laten u daarnaast ook graag verrassende combinaties zien, waarmee uw badkamer helemaal uniek wordt. Want ook in rustige kleuren zijn mooie combinaties mogelijk die uw badkamer uniek maken.

Contactformulier