badkamer inspiratie

Badkamer Balgoij

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

In regio Balgoij kunt u bij Verwijst terecht voor het ontwerpen, renoveren én plaatsen van badkamers. Wilt u uw woning voorzien van een compleet nieuwe badkamer? Indien u een nieuwbouwwoning betrekt, kunt u een nieuwe badkamer laten plaatsen conform uw wensen. Kom gerust eens langs en laat u verrassen door ons prachtige aanbod. In onze showroom vindt u prachtige badkamers gepresenteerd staan met passend sanitair.

Prachtige stijlen voor uw badkamer

Verwijst heeft al vele badkamers mogen plaatsen in Balgoij en omgeving. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op badkamergebied? In onze showroom vindt u prachtige badkamers in de volgende stijlen:

Design volledig naar uw wensen

Verder ontleent onze handige tool, badkamer ontwerp, zich perfect tot het ontwerpen van een badkamer conform uw wensen. Heeft u al eigen ideeën die u in uw badkamer terug wilt zien? Met trekking tot de kleuren of passend sanitair? Design met badkamerontwerp en plan vervolgens een afspraak in om het ontwerp te bespreken. Samen met één van badkamerspecialisten halen wij alles uit uw nieuwe badkamer.

Plan een afspraak in

Van ontwerp tot realisatie, voor uw badkamer in regio Balgoij komt u naar Verwijst. U kunt een afspraak maken door contact met ons op te nemen. Uiteraard kunt u ook zonder afspraak terecht in één van onze showrooms. Wel bent u met een afspraak gewaarborgd van deskundig advies.

Naast badkamers kunt u bij Verwijst terecht voor tegels en sanitair. Kom gerust een langs en bekijk de mogelijkheden. Met een ruime ervaring ervaring van 60 jaar in badkamers kiest met Verwijst voor passie, kwaliteit, én vakmanschap in de omgeving van Balgoij.

 

In onze sanitairwinkel in Uden loopt u van voor naar achter waar u veel inspiratie kunt opdoen. Onze inspiratie-badkamers nemen u mee in de nieuwste trends. Romantisch, tijdloos, strak en modern, wij hebben het allemaal. U treft bij ons ook diverse voorbeelden om ruimte te besparen en tips om echte eyecatchers te plaatsen in uw badkamer. Verwijst biedt een verfrissende en verrassende kijk op het realiseren van uw badkamer. Uiteraard is er volop keuze uit gangbare kleuren en materialen. Wij laten u daarnaast ook graag verrassende combinaties zien, waarmee uw badkamer helemaal uniek wordt. Want ook in rustige kleuren zijn mooie combinaties mogelijk die uw badkamer uniek maken.

Contactformulier