Wat is een sunshower?

Heeft u ook al eens gehoord over een sunshower? Een douche onder de zon? Een sunshower is een nieuwe trend in het badritueel. Maar wat is een sunshower nu precies? Een sunshower is een infrarood douche die geplaatst is in de doucheruimte. Een perfecte combinatie van infrarood met UV-licht. Tijdens het douchen schakelt u deze in en de sunshower zorgt ervoor dat uw botten en spieren extra worden werwarmd. Tegelijkertijd wordt de aanmaak van vitamine D bevordert alsof u een dagje in de zon heeft doorgebracht. Verwijst Badkamers heeft voor u naast de mooiste badkamers ook een ruime keuze in sunshowers.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een sunshower?

  • Vermindert nek- en rugklachten
  • Reumatische klachten
  • Spierpijn
  • Verbetering bloedcirculatie
  • Beter herstel na een dag van lichamelijke inspanning
  • Bevordert uw weerstand

Alsof u een dagje naar de sauna bent geweest om uw immuunsysteem weer een boost te geven. Uw bloedvaten verwijden zich en uw afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Gezonder worden tijdens het douchen is een feit geworden. Natuurlijk werken lichaam en geest samen voor een goede gezondheid. Net zoals gezonde voeding en het drinken van voldoende zuiver water. Het lichaam moet wel de gelegenheid krijgen om haar afvalstoffen te verwijderen. Daarom is het voor een gezond lichaam belangrijk om voldoende water te drinken. Wanneer u deze samenwerking respecteert zult u sneller herstellen van bijvoorbeeld spierpijn of een blessure. Dit wordt ook wel wisselwerking genoemd.

Uw geestelijke gesteldheid zal hierdoor verbeteren. Een gezonde geest zal het lichaam helpen en dat geldt andersom ook zo. Het is een samenspel wat op onbewust niveau plaatsvindt. Daarom is het belangrijk om uw lichaam zo gezond mogelijk te houden door middel van de juiste voeding en verzorging. Indien u gebruik gaat maken van de sunshower zal de afvoer van de afvalstoffen bevordert worden. Wanneer afvalstoffen zich ophopen kunt u last krijgen van onder andere hoofdpijn. Het signaal dat u een tekort heeft aan vocht. Gebruik de sunshower voor ontspanning en herstel. De sunshower wordt in veel gezinnen al gebruikt en verdient een vaste plaats in de badkamer. Uw eigen spa in huis waarvan u elke dag gebruik kunt maken. Wie wil dit nu niet? Lees verder wat de voordelen zijn een sunshower.

Is een sunshower iets voor U?

Kiest u voor Pure of met UV-lampen. Wanneer u uw gezondheid koestert en graag gebruik maakt van een saunagang is deze sunshower een perfecte aanvulling voor uw eigen badkamerbeleving! Bezoek onze website om de voordelen te bekijken van beide sunshowers. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. U kunt kiezen voor een sunshower met een UV-licht in combinatie met infrarood of voor enkel de infrarood werking. Sunshowers zijn medisch getest; een shower met UV-licht wordt ook vaak gebruikt voor de behandeling van chronische huidaandoeningen.

Wilt u graag een sunshower bekijken in onze showroom en ervaren wat deze voor u kan betekenen?

Dat behoort zeker tot de mogelijkheden. Wij hebben een ruime showroom waarin u onze mooie collectie op gebied van badkamers kunt bekijken. Hiervoor kunt u online een afspraak maken. Natuurlijk kunt u ook een kijkje nemen op onze website voor alle informatie en onze services. U kunt ons ook bellen of vrijblijvend een mailtje sturen. Onze badkamerspecialisten staan voor klaar en helpen u graag. Tot ziens!


sunshower fullbody.
lea tegels in een moderne badkamer.