Wandtegels voor uw WC

Eindelijk tijd om het toilet te verbouwen? U bent daarom op zoek naar wantegels voor de WC? Weet u al welke stijl u wenst?

  • Modern: een moderne uitstraling kenmerkt zich door minimalistisch, krachtig, en overtuigend.

  • Tijdloos: kenmerkt zich door weinig poespas. Uw toilet krijgt een hedendaagse uitstraling en de vormen zijn tijdloos.

  • Design: heeft meestal een uitgesproken stijl en hierin komen uw persoonlijke wensen goed tot uiting.

Weet u al welke wandtegels u voor uw WC gaat kiezen?

Worden het vloertegels die u als wandtegels gaat plaatsen? Of wilt u graag zelf een patroon creëren? Vaak wordt er voor de wand achter het toilet of WC een andere wandtegel geplaatst. Dit creëert diepte en geeft een mooie en luxe uitstraling. Omdat Verwijst meer dan 1000 tegels heeft om uit te kiezen is het soms moeilijk om een keuze te maken. Wilt u graag onze showroom bezoeken om wat inspiratie op te doen? Dan kan natuurlijk ook. Via onze website kunt u een afspraak inplannen zodat onze specialist alle tijd voor heeft en u kan adviseren. Natuurlijk kunt u ook op onze website naar de foto impressie kijken zodat u wat voorbeelden kunt bekijken. Wilt u graag een specialist spreken bel ons dan op telefoonnummer 0413-262078.

Heeft u al een keuze kunnen maken welke wandtegels u wilt plaatsen voor uw WC?

U heeft een keuze kunnen maken en u heeft nog vragen over een patroon wat u zelf wilt gaan creëren dan kunt u altijd even bellen met een van onze specialisten. Geen enkele WC hoeft hetzelfde te zijn en het is altijd leuk om uw eigen stijl te creëren voor deze ruimte. Wilt u graag dat wij het gehele klus voor u realiseren dan behoort dat natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Verwijst kan u ontzorgen van A tot Z. Laat het ons weten, wij helpen u graag. Tot ziens.

lea tegels in een moderne badkamer.