We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Tegels Volkel

In regio Volkel kunt u uitstekend terecht bij Verwijst voor tegels. Ons tegelassortiment ontleent zich perfect voor de keuze van een nieuwe tegelvloer!

Het leggen én plaatsen van tegels is een belangrijke aangelegenheid. Uw interieur wordt namelijk bepaald door een tegelvloer. Kies er daarom voor om u uitgebreid te laten adviseren door een expert. Gelegen in Uden helpen onze adviseurs u graag bij de keuze van tegels in regio Volkel. Met een ruime ervaring van 60 jaar kunnen wij u uitstekend adviseren met betrekking tot:

Graag informeren we u omtrent de laatste ontwikkelen op het gebied van keramische vloeren. Houtlook tegels - houtstructuur vloeren - zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de woonkamer. De talloze maten, structuren en kleurschakeringen maken deze tegels van het keramisch parket een zeer gewilde keuze voor bij u thuis.

Sanitair Volkel

Voor ieder sanitair product biedt Verwijst een uitstekende keuze. Wij hebben uitsluitend top merken in ons assortiment voor bijvoorbeeld badmeubels, douchesets of toiletten. Kom gerust in onze showroom kijken voor het complete assortiment of kijk snel op sanitair voor meer informatie.

Badkamer Volkel

Verwijst volgt alle trends en ontwikkelingen nauw op de voet met betrekking tot uw badkamer. Bent u toe aan iets nieuws of wilt u een extra dimensie toevoegen aan uw badkamer? Laat u adviseren door Verwijst en schaf een tv aan. Onze tv's zijn waterbestendig en leverbaar als opbouw- of inbouwmodel. Andere extraatjes die u bij Verwijst aan uw badkamer kunt toevoegen, zijn:

  • Sunshower;
  • Elektrische vloerverwarming;
  • BadkamerRadio;
  • Producten van Geberit.

Heeft u vragen over onze producten? Benieuw wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of bezoek één van onze showrooms. Wij zijn geopend van dinsdag tot zaterdag. Verwijst: dé specialist voor tegels, sanitair en uw badkamer in regio Volkel!

Tegels Volkel - Sanitair Volkel - Badkamer Volkel

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.