We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Tegels Venlo

Op korte rijafstand van Venlo kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment van tegels. Maak gerust een afspraak voor de mogelijkheden!

Verwijst is úw tegel-, badkamer- en sanitairspecialist. Op korte rijafstand van Venlo bieden wij een uitgebreid assortiment van diverse soorten tegels. Aparici, Castelo of Mosa; u kunt bij ons terecht voor kwaliteit tegels in verschillende maten en kleurschakeringen. Wij leveren de volgende soorten tegels:

Wilt u een nieuwe tegelvloer in uw woonkamer? Of wilt u uw keuken laten ombouwen? Verwijst inventariseert graag uw wensen en helpt u van A tot Z. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor zowel het kopen van tegels als het zetten van tegels. Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom en laat u zich direct helpen door dé tegelspecialist in de regio van Venlo!

Sanitair & Badkamer

Tegels zijn zeer bepalend voor het interieur en zodoende de uitstraling bij u thuis. Het is daarom belangrijk om u zich goed te laten adviseren door specialisten. Kiest u bijvoorbeeld voor nieuwe tegels in uw badkamer? U kunt dan overwegen om ook uw sanitair te laten vervangen. U kunt bij Verwijst terecht voor de volgende sanitair producten:

Daarnaast helpen wij u graag als u een compleet nieuwe badkamer wilt. U heeft dan de keuze uit de volgende badkamerstijlen: modern, klassiek, tijdloos en design. Via badkamerontwerp kunt u alvast aan de slag met het ontwerpen van uw droombadkamer. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland om uw wensen door te spreken.

Maak een afspraak in de showroom

Heeft u nog vragen, of wilt u direct een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Verwijst: voor kwaliteit tegels in de omgeving van Venlo!

 

Tegels SchijndelSanitair SchijndelBadkamer Schijndel

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.