badkamer inspiratie

Tegels Oisterwijk

MODERNE BADKAMERS, TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS BIJ VERWIJST.

MODERNE BADKAMERS,
TIJDLOZE BADKAMERS EN DESIGN BADKAMERS.

tegels badkamer Verwijst

MEER DAN 1000 VERSCHILLENDE VLOERTEGELS,
WANDTEGELS EN KERAMISCH PARKET.

sanitair van Verwijst.

BEKIJK DE PRACHTIGE SANITAIR MERKEN OP ONZE
WEBSITE OF IN  ONZE SHOWROOM.

Bent u op zoek naar dé tegelspecialist voor uw woning? In regio Oisterwijk kunt u uitstekend bij Verwijst terecht voor uw tegels. Wij presenteren een uitgebreid assortiment met meer dan duizend tegels, genoeg keuze dus! U wordt geholpen door ervaren adviseurs die u volledig informeren, zodat u de beste keuze voor uw woning maakt. Onze vestiging is goed bereikbaar vanuit Oisterwijk. Wij hopen u daar snel te zien!

Vloerverwarming en tegels zetten in Oisterwijk

Ook voor vloerverwarming en het zetten van tegels bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt kiezen of u uw tegels door ons laat zetten, uitbesteed aan een tegelzetter of dat u zelf de tegels zet. Daarnaast levert Verwijst vloerverwarming voor uw nieuwe of bestaande vloer.

Badkamer en sanitair in Oisterwijk

Niet alleen voor tegels, maar ook voor sanitair of complete badkamers kunt u bij Verwijst langskomen. Wilt u alvast een kleine impressie van uw mogelijkheden? Volg Verwijst op Facebook! Onder sanitair vindt u onder andere:

  • Bad meubels;
  • Douchesets;
  • Kranen;
  • Toiletten.

Top kwaliteit tegels

Met ruim 60 jaar ervaring kunt u rekenen op dé beste kwaliteit tegels. U kunt bij ons terecht voor:

  • Wandtegels;
  • Vloertegels;
  • Keramisch parket.

Voor een passend advies heten wij u van harte welkom in onze showroom. Wij helpen u door middel van deskundig advies, het geven van inzicht in al uw mogelijkheden en inspirerende tips.

Kom direct langs of maak een afspraak

Maak een afspraak via ons contactformulier om verzekerd te zijn van deskundig advies. Binnen onze openingstijden kunt u eveneens langskomen voor een kop koffie of om een kijkje te nemen in onze showroom. Voor verdere vragen zijn wij te bereiken via info@verwijst.nl of 0413-262078. Verwijst: voor tegels in de omgeving van Oisterwijk!

Contactformulier