We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Tegels Nijmegen

Voor zowel wand-, vloer- als keramische tegels komt u naar Verwijst in omgeving Nijmegen. Wij zijn úw tegelspecialist!

Wilt u een nieuwe tegelvloer laten plaatsen? Verwijst biedt met een ruime showroom van 1.100 m² een uitgebreid assortiment van tegels in omgeving Nijmegen. Als tegelspecialist vindt u bij ons meer dan 1.000 verschillende tegels op voorraad in diverse stijlen, afmetingen, kleuren en structuren. U kunt denken aan:

Onze specialisten helpen u graag met passende adviezen voor het maken van de juiste keuze. Zo kunnen vloertegels uitstekend als wandtegels gebruik worden en zijn houtlook tegels zeer in opkomst als keramische tegels. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten. Zodoende weet u zeker dat u alles uit uw tegelvloer haalt.

Zowel bekende- als opkomende merken

In onze showrooms staan de vloertegels in diverse opstellingen gepresenteerd. U vindt hier zowel bekende- als meer opkomende merken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan Ariostea, Cerdomus en Castelo. Wilt u weten welke merken het best in uw omgeving tot hun recht komen? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Gevestigd in de omgeving van Nijmegen staan onze specialisten voor u klaar met betrekking tot tegels!

Badkamer en sanitair

Naast tegels kunt u bij ons terecht voor sanitair en complete badkamers. U vindt onder andere de volgende badkamerstijlen bij Verwijst:

Met badkamerontwerp kunt u aan de slag om zelf uw badkamer te realiseren. Ideaal als u al een idee heeft en dit tot de beleving wilt laten spreken. Wij gaan graag vervolgens het gesprek met u aan om een definitieve invulling aan uw badkamer te geven.

Verwijst: uw tegelspecialist

Maak direct een afspraak of neem contact met ons op voor vragen. Verwijst staat voor u klaar als tegelspecialist in de omgeving van Nijmegen!

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.