We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Tegels Heesch

Voor tegels in de omgeving Heesch komt u naar Verwijst. Onze adviseurs geven een passend advies voor uw tegel, badkamer en/of sanitair!

Dé specialist in wandtegels, vloertegels en tegels van het keramisch parket is Verwijst. Gelegen in Uden bieden wij op korte rijafstand van Heesch een zeer compleet assortiment tegels. Als echte specialist blijven wij op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op woongebied. Onze specialisten zijn bijvoorbeeld zeer te spreken over houtstructuur vloeren. Deze houtlook tegels zijn heel opkomend als vloer- en wandtegels en verkrijgbaar in vele soorten maten, structuren én kleurschakeringen. Bovendien herbergt deze keramische tegel de warme uitstraling van een houten vloer en kent het de gemakken van een keramische vloer. U kunt dan denken aan de volgende gemakken:

  • Slijt- en krasvast;
  • Vloerverwarming kan gelegd worden;
  • Weinig tot geen onderhoud;
  • Minimale voegbreedte.

Badkamer Heesch

Bij Verwijst kunt u terecht voor het ontwerpen van uw badkamer. Ideaal wanneer u iets nieuws naar uw wensen wilt ontwerpen. Zo verkrijgt u de badkamer die u altijd al heeft willen hebben. Maak direct een afspraak voor een badkamerontwerp via gratis ontwerp. Ook staan wij u graag bij wanneer u gewoon snel en eenvoudig een nieuwe badkamer wilt. Verwijst biedt diverse badkamerstijlen, zodat we voor iedereen een stijl op maat hebben!

Sanitair Heesch

Tot slot bieden wij diverse sanitair producten. Van zowel A-merken als opkomende merken bieden wij kwaliteitsproducten. Onze adviseurs begeleiden u graag bij uw keuze, zodat u een doordachte keuze maakt. Alleen het beste voor u telt! Benieuwd of wij u verder kunnen helpen met tegels in de regio Heesch? Met de badkamer of sanitair? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs bij onze showroom. Onze adviseurs staan klaar met een advies op maat. Met een zeer compleet assortiment vindt u bovendien alle producten naar wens. Verwijst: dé specialist voor uw tegelvloer in omgeving Heesch!

Tegels HeeschBadkamer HeeschSanitair Heesch

Foto impressie

Klik op een foto om de foto te vergroten en de fotogalerij te openen.

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.