We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Tegels Geffen

Zoekt u wand- of vloertegels? Bij Verwijst kunt u uitstekend terecht voor tegels in de regio Geffen. Kom langs voor het totale aanbod!

Wilt u een nieuwe tegelvloer in uw woonkamer, badkamer of keuken? Bij Verwijst in omgeving Geffen vindt u een uitgebreid aanbod aan tegels in diverse stijlen, afmetingen, kleuren en structuren. Met een ruime voorraad van meer dan 1.000 verschillende tegels én een showroom van 1.200 m² zijn wij bij uitstek dé tegelspecialist in de regio Geffen!

Vloertegels

U vindt in onze showroom de vloertegels in diverse opstellingen gepresenteerd. Vrijwel alle bekende merken worden door ons geleverd. U kunt onder andere denken aan:

Wandtegels

Met wandtegels kunt u snel en eenvoudig een nieuwe stijl in uw keuken of badkamer laten aanmeten. De volgende stijlen zijn zeer populair:

  • Modern;
  • Tijdloos;
  • Klassiek;
  • Design.

Keramisch parket

Verwijst houdt nadrukkelijk trends en ontwikkelingen in de gaten met betrekking tot tegels. Hedendaags zijn houtlook tegels zeer gewillig in huiskamers. Deze keramische tegelvloer combineert de voordelen van keramische tegels met de warme uitstraling van hout. Bent u benieuwd naar het keramisch parket van Verwijst? Kom gerust eens langs om het totale assortiment te bekijken!

Badkamers & Sanitair Geffen

Wilt u een nieuwe badkamer? Of wellicht alleen nieuw sanitair in uw huis? Verwijst is uw badkamer-, sanitair- en tegelspecialist in de regio Geffen. Heeft u vragen over uw mogelijkheden of wilt u direct een afspraak maken? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Uiteraard kunt u ook binnen openingstijden bij ons binnenlopen. Wel bent u met een afspraak gewaarborgd van deskundig advies, inzicht in uw mogelijkheden én inspirerende tips! Wilt u liever tegels voor een zeer scherpe prijs? Onder koopjeshal kunt u terecht voor vele producten in de sale. Neem gerust een kijkje en vraag direct uw offerte aan!

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.