We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Tegels Brabant

Met meerdere showrooms kunt u uitstekend bij Verwijst terecht voor tegels in Brabant. Maak een afspraak voor de mogelijkheden!

Met meerdere showrooms kunt u uitstekend bij Verwijst terecht voor tegels in Brabant. Wij zijn gevestigd in zowel Uden als Deurne en staan voor een uitgebreid assortiment met meer dan 1.000 verschillende tegels. Wilt u een nieuwe tegelvloer in uw huiskamer? Om inzicht in de vele mogelijkheden te krijgen, nodigen wij u graag uit in één van onze showrooms. Gepresenteerd in diverse opstellingen vindt u:

Verder kunt u bij Verwijst kiezen tussen opkomende- en topmerken. Afhankelijk van uw wensen heeft u een ruime keuze uit verschillende stijlen, kleuren, formaten en series. Liever een passend advies van dé tegelspecialist in Brabant? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Onze specialisten gaan graag het gesprek met u aan en zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken!

Verwijst: úw vloerspecialist van A tot Z

Wij leveren alle diensten met betrekking tot tegels. Zo kunt u bij Verwijst terecht voor:

Uiteraard laten wij u vrij in de keuzes die u maakt. Zo kunt u bijvoorbeeld het tegelzetten aan onze specialisten overlaten, het laten uitbesteden aan een andere tegelzetter óf zelf aan de slag gaan.

Badkamer & Sanitair

Naast tegels bieden wij een compleet assortiment voor badkamers en sanitair. Wilt u een nieuwe badkamer? Ontwerp uw nieuwe droombadkamer met badkamerontwerp en komt vervolgens langs om het ontwerp te bespreken. Wellicht dat u alleen een nieuw vrijstaand bad wilt? Met hulp van onze specialisten kiest u altijd het juiste sanitair!

Neem contact op voor een afspraak of kom langs!

NBezoek één van onze showrooms voor tegels in Brabant. Wél bent u met het maken van een afspraak gewaarborgd van deskundig advies, inspirerende tips en inzicht in de mogelijkheden. Alvast tot ziens bij Verwijst!

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.