We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat u ermee instemt.

T: 0413-262078 E: info@verwijst.nl

Tegels Boekel

Wilt u uw woning verbouwen? Voor nieuwe tegels komt u naar Verwijst in omgeving Boekel. Wij presenteren een passend aanbod tegels voor uw woning!

Zoekt u vloertegels voor uw woonkamer? Of bent u op zoek naar wandtegels voor uw badkamer? Verwijst biedt een compleet assortiment van tegels in de omgeving van Boekel. U vindt in ons ruime assortiment:

Vloer- en wandtegels plaats u veelal in uw keuken, woonkamer of badkamer. Het keramisch parket ontleent zich tevens uitstekend voor buiten. U kunt bijvoorbeeld denken aan het bouwen van een terras.

Keramisch parket

Het keramisch parket wordt ook wel houtlook tegels genoemd. Deze houtstructuur tegels combineren de voordelen van een keramische vloer met de warme uitstraling van hout. Wij houden nauwlettend trends en ontwikkelingen in de gaten met betrekking tot keramische tegels. Hierdoor vindt u in onze ruime showroom de houtlook tegels in diverse structuren, groottes en kleurschakeringen.

Badkamer & Sanitair Boekel

Wij zijn uw badkamer, sanitair- en tegelspecialist in omgeving Boekel. Vol trots presenteren wij onze showroom in Uden. U kunt hier terecht voor meer dan 1.000 verschillende tegels. Wilt u een bepaalde sfeer creëren in uw huis? Laat u adviseren door onze specialisten. Maak vrijblijvend een afspraak en maak gebruik van de expertise van Verwijst! U kunt alvast een impressie van onze mogelijkheden verkrijgen door ons te volgen op Facebook. Met enige regelmaat plaatsen wij hier acties, realisaties en meer. Onder koopjeshal vindt u onze huidige acties.

Vragen?

Heeft u vragen over tegels? Wij beantwoorden uw vragen graag. Eveneens kunt u langskomen in onze ruime showroom van 1.100 m². Met een kopje koffie bespreken we gezamenlijk de mogelijkheden en leveren wij de gewenste producten op maat. Met een ruime ervaring van 60 jaar weten wij altijd het beste aanbod voor onze klanten te presenteren. Verwijst: voor tegels in omgeving Boekel!

Bezoek onze showroom

U kunt tijdens openingstijden onze showroom binnenlopen, we hebben de koffie alvast klaargezet. Wel bent u verzekerd van deskundig advies, inspirerende tips én inzicht in uw mogelijkheden indien u van te voren een afspraak maakt.
 
Wij staan voor u klaar voor het samenstellen van uw ideale badkamer of tegelvloer. Verwijst biedt een compleet assortiment aan sanitair, tegels en badkamers.